Dobrić: "Bio sam srećan kada sam čuo da je Virtus zainteresovan"

Autor: Sportske Net
četvrtak 28.09.2023.
20:46
Izvor: Sportske.net

Prvu priliku da se dokaže u Evroligi imaće 5. oktobra, kada Virtus dočekuje Žalgiris.

2023 Starsport.rs ©
2023 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Srebrni reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić od ove sezone igraće za Virtus iz Bolonje, što će biti prvi njego inostrani angažman. 

"Kada sam čuo da je Virtus zainteresovan, bio sam veoma srećan, jer znam o kakvom se klubu radi. Poznajem grad, volim Italiju i Bolonju, ljude, kulturu i sve što se tiče toga. Veoma sam zadovoljan zbog izazova", rekao je bivši košarkaš Crvene zvezde, pa dodao:

"Voleo bih da osvojim što više trofeja ovde i imamo mnogo toga da uradimo tokom sezone, posebno što se tiče takmičenja u Evroligi. Uveren sam da možemo da se borimo protiv bilo koga i nadam se da ćemo uspeti da stignemo u zonu plej-ofa”, kazao je on. 

Dobrić je dočekan bakljadom navijača Virtusa. Za sada je imao tu sreću da igra u sredinama koje imaju veliku bazu fanova.

"Već osećam ljubav ljudi u Bolonji, svih navijača. Želim da im se zahvalim na tome. Nadam se da ću moći da im pokažem ono što žele da vide na terenu. Daću 100 odsto u svakom meču i nadam se da će to biti dovoljno za pobede. U ovih prvih nekoliko dana sve funkcioniše jako dobro. Momci su me sjajno dočekali od prvog dana. Fantastični su i kao ljudi, a kao igrači svi znamo da su na najvišem nivou”, poručio je Ognjen Dobrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke