Dobrić čeka Olimpijske igre: "Neka Lebron povede družinu, ako dođe nama Jokić..."

Autor: Nemanja Janošev
utorak 05.12.2023.
08:30
Izvor: Sportske.net

Jedan od heroja naše reprezentacije u Manili.

FIBA
FIBA

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i košarkaš Virtusa iz Bolonje Ognjen Dobrić otkrio je u emisiji "Na ivici terena" zbog čega je odlučio da napusti Crvenu zvezdu, kao i to šta očekuje od Olimpijskih igara u Parizu naredne godine.

Dobrić je po prvi put u karijeri napustio Mali Kalemegdan ovog leta potpisavši za Virtus iz Bolonje. Za navijače Crvene zvezde on je bio jedan od simbola ekipe u novijoj istoriji, ali letos je došlo vreme za rastanak.

"Ne bih rekao da je došlo do zasićenja. Crvena zvezda je za mene neki dečački san i ispunjenje tog sna. Ne mogu da se zasitim Crvene zvezde. Želeo sam nešto novo, ukazala se ta prilika i odlučio sam da je iskoristim", kazao je Dobrić.

U velikom intervjuu, povela se tema i Olimpijskih igara. Nada se Dobrić da će biti deo istih.

"Jedva čekam, nadam se da ću biti u ekipi. To se nikada ne zna... Videćemo... Ima tu mnogo faktora: da li će zdravlje da me posluži pre svega. Nadam se da ću biti u dobroj formi, da trener u meni vidi opciju za taj tim. Tako da, nadam se da ćemo otići tamo u najjačem mogućem sastavu i pokazati se u najboljem mogućem svetlu. Nadam se da ćemo stvarno dobro izgledati tamo. To je najbitnije. I nadam se da će se odazvati svi".

Želja mu je da se nađe u duelu sa Sjedinjenim Američkim Državama.

"Stvarno bih voleo da dođemo na megdan njima..."

Da Lebron ne povede družinu?

"Neka povede, pa šta ima veze, ako dođe nama Jokić, ja se ne plašim", kazao je Dobrić uz smeh.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke