Dobrić: "Zvezdu ne mogu da uporedim ni sa čim"

Autor: Nemanja Janošev
petak 22.03.2024.
15:30
Izvor: Sportske.net

Biće emotivno večeras za njega.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i košarkaš Virtusa iz Bolinje Ognjen Dobrić večeras će imati emotivan nastup kada po prvi put u protivničkoj opremi istrči pred navijače Crvene zvezde.

On je letos posle sedam sezona napustio Mali Kalemegdan potpisavši za Virtus sa kojim će po prvi put gostovati u Beogradu pred navijačima koji ga obožavaju.

"Po prvi put protiv Zvezde, hajde da kažem na njihovom terenu. Igrali smo u Bolonji i to je bilo čudno. Mogu da zamislim kako će biti ovde u Areni pred Delijama. Mislim da će biti pomešanih emocija", kazao je Dobrić za "KKCZ TV".

Pričao je o sezoni sa Virtusom.

"Mislim da je naša sezona jako turbulentna, sa dosta oscilacija. Imali smo fenomenalan prvi deo sezone, bili smo drugi na tabeli, sve je išlo kako bi trebalo. Sada, u ovom delu sezone imamo pad i ne igramo kako smo mislili da ćemo da igramo. Ne mogu da kažem da sam zadovoljan ovim drugim delom. Bila je tu i povreda, pa povratak posle povrede. Jedva sam se vratio. Promenljiv deo sezone, nestabilan, čudan, ali sada kreće borba za trofeje, Top 8. Mislim da imamo kvalitet, sve je do nas".

O razlici između navijača Zvezde i Virtusa...

"Iznenadio sam se koliko su dobri i uz klub. Ali, za mene je to nešto drugačije. Crvena zvezda je za mene... Od malih sam nogu deo toga i ne mogu to da poredim ni sa čim. Volim naravno i navijače Virtusa, zahvalan sam na ljubavi. Ali, Zvezdu ne mogu da uporedim ni sa čim", završio je.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke