Dobrodošli u AdmiralBet ABA ligu!

Autor: Darko Mitrović
petak 24.09.2021.
10:39
Izvor: Sportske.net

Najbolji sa najboljima, spremite se za potpuno novi doživljaj najboljeg košarkaškog takmičenja u ovom delu Evrope.

Admiral Bet ABA liga

Povezane vesti

Dan pre početka nove sezone, ABA liga je na zvaničnom sajtu objavila važno saopštenje povodom novog sponzorskog ugovora i novog imena regionalnog takmičenja koje će se u naredne četiri godine zvati Admiral Bet ABA liga.

U nastavku prenosimo kompletno saopštenje lige, uz izjave koje su povodom potpisanog sponzorskog ugovora dali direktor Admiral Bet ABA lige Dubravko Kmetović i generalni direktor Admiral Bet-a Marko Ribarić.

''S ponosom objavljujemo da se renomirana i jedna od vodećih kompanija za klađenje i igre na sreću u regionu pridružila porodici ABA lige od sezone 2021/22.

Pridruživši se regionalnom takmičenju kao sponzor, Admiral Bet postaje i generalni sponzor lige, koja će od sada biti imenovana Admiral Bet ABA League, i naslovni sponzor popularne simulacije košarke u realnom vremenu, od sada poznate kao Admiral Bet ABA Basketball Fantasi.

Admiral Bet je deo Novomatic Group - lidera u tehnologiji igara i jednog od najvećih svetskih organizatora i proizvođača visokotehnološke opreme za elektronske igre, koja zapošljava više od 21.000 ljudi u preko 45 zemalja sveta, sa preko 40 godina iskustva i tradicije.

Novomatic nasleđuje decenijama izgrađenu tradiciju širom Evrope i zemalja u regionu, a Admiral Bet je dobio zahtevan zadatak da se nametne tržištu i opravda poverenje moćnog brenda čiji je deo već nekoliko godina.

Nakon snažnog ulaska na tržište i ponude robne marke, Admiral Bet je postao najbrže rastuća kompanija u regionu, prepoznatljiva po jedinstvenoj ponudi, najboljim kvotama i širokom spektru zabave na mreži i u klubovima širom Balkana.

Admiral Bet ima široku mrežu igara u zemljama regiona, standardizovane i estetski visoko kreirane uslove za praćenje sportskih događaja. Klubovi nude širok izbor najsavremenijih automata za igru, poslednju reč u tehnologiji koja uvek napreduje.

Bilo da se radi o jedinstvenosti ponude u oblasti klađenja ili praćenju trendova u unutrašnjosti klubova, Admiral Bet nastavlja da postavlja standarde u industriji zabave, šireći svoje aktivnosti na različita polja'', navodi se u saopštenju ABA lige.

Direktor Admiral Bet ABA lige Dubravko Kmetović bio je oduševljen što je ugovor sa novim generalnim sponzorom zvanično potpisan.

''Srećan sam i ponosan što se tako poznata kompanija kao što je Admiral Bet pridružila porodici ABA lige. Uveren sam da ćemo zajedno značajno doprineti razvoju košarkaške igre u našem regionu”.

Kada su u pitanju ambicije kompanije, generalni direktor Admiral Bet-a Marko Ribarić bio je jasan.

"Ovim potezom poslali smo jasnu poruku da nakon što smo se pozicionirali na regionalnom tržištu sponzorisanjem najkvalitetnije konkurencije u bivšoj Jugoslaviji, dostižemo novi nivo poslovanja."

Objasnio je o čemu se radi.

''Budući da smo moćni Novomatic brend, nastojimo da budemo prisutni upravo tamo gde je najveća pažnja sportske javnosti, a trenutno je fokus Admiral Bet -a da zauzme vodeću poziciju na tržištu. Mi smo jedna od najbrže rastućih kompanija u regionu i kao takvi smo prepoznali košarku kao sport u koji se najviše ulaže u regionu, pa je sasvim logično da Admiral Bet bude sponzor takmičenja''.

Ovo je tek početak.

"Imamo mnogo akcionih planova kojima ćemo razvijati svoje prisustvo na tržištu, ali i predstaviti našu kompaniju - njene mogućnosti i jedinstvenu ponudu u regionu najširem krugu ljudi.

Nadam se da će ljubitelji košarke biti zadovoljni. Kao svetski poznata kompanija, Admiral Bet uvek garantuje tradiciju i kvalitet - što se tiče klađenja ili igara, on je praktično zaštitni znak u svetu. Liga nikada nije bila jača, a ovo takmičenje je jedno od najistaknutijih u Evropi. U ime Admiral Bet -a i u moje ime budući da sam se od početka zalagao za ovaj projekat, svim učesnicima želim sreću, fanovima puno zabave, a mi ćemo svojom jedinstvenom ponudom i promocijama učiniti stvari još boljim'', zaključio je Ribarić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.