Dobrodošli u AdmiralBet ABA ligu!

Autor: Darko Mitrović
petak 24.09.2021.
10:39
Izvor: Sportske.net

Najbolji sa najboljima, spremite se za potpuno novi doživljaj najboljeg košarkaškog takmičenja u ovom delu Evrope.

Admiral Bet ABA liga
Admiral Bet ABA liga

Povezane vesti

Dan pre početka nove sezone, ABA liga je na zvaničnom sajtu objavila važno saopštenje povodom novog sponzorskog ugovora i novog imena regionalnog takmičenja koje će se u naredne četiri godine zvati Admiral Bet ABA liga.

U nastavku prenosimo kompletno saopštenje lige, uz izjave koje su povodom potpisanog sponzorskog ugovora dali direktor Admiral Bet ABA lige Dubravko Kmetović i generalni direktor Admiral Bet-a Marko Ribarić.

''S ponosom objavljujemo da se renomirana i jedna od vodećih kompanija za klađenje i igre na sreću u regionu pridružila porodici ABA lige od sezone 2021/22.

Pridruživši se regionalnom takmičenju kao sponzor, Admiral Bet postaje i generalni sponzor lige, koja će od sada biti imenovana Admiral Bet ABA League, i naslovni sponzor popularne simulacije košarke u realnom vremenu, od sada poznate kao Admiral Bet ABA Basketball Fantasi.

Admiral Bet je deo Novomatic Group - lidera u tehnologiji igara i jednog od najvećih svetskih organizatora i proizvođača visokotehnološke opreme za elektronske igre, koja zapošljava više od 21.000 ljudi u preko 45 zemalja sveta, sa preko 40 godina iskustva i tradicije.

Novomatic nasleđuje decenijama izgrađenu tradiciju širom Evrope i zemalja u regionu, a Admiral Bet je dobio zahtevan zadatak da se nametne tržištu i opravda poverenje moćnog brenda čiji je deo već nekoliko godina.

Nakon snažnog ulaska na tržište i ponude robne marke, Admiral Bet je postao najbrže rastuća kompanija u regionu, prepoznatljiva po jedinstvenoj ponudi, najboljim kvotama i širokom spektru zabave na mreži i u klubovima širom Balkana.

Admiral Bet ima široku mrežu igara u zemljama regiona, standardizovane i estetski visoko kreirane uslove za praćenje sportskih događaja. Klubovi nude širok izbor najsavremenijih automata za igru, poslednju reč u tehnologiji koja uvek napreduje.

Bilo da se radi o jedinstvenosti ponude u oblasti klađenja ili praćenju trendova u unutrašnjosti klubova, Admiral Bet nastavlja da postavlja standarde u industriji zabave, šireći svoje aktivnosti na različita polja'', navodi se u saopštenju ABA lige.

Direktor Admiral Bet ABA lige Dubravko Kmetović bio je oduševljen što je ugovor sa novim generalnim sponzorom zvanično potpisan.

''Srećan sam i ponosan što se tako poznata kompanija kao što je Admiral Bet pridružila porodici ABA lige. Uveren sam da ćemo zajedno značajno doprineti razvoju košarkaške igre u našem regionu”.

Kada su u pitanju ambicije kompanije, generalni direktor Admiral Bet-a Marko Ribarić bio je jasan.

"Ovim potezom poslali smo jasnu poruku da nakon što smo se pozicionirali na regionalnom tržištu sponzorisanjem najkvalitetnije konkurencije u bivšoj Jugoslaviji, dostižemo novi nivo poslovanja."

Objasnio je o čemu se radi.

''Budući da smo moćni Novomatic brend, nastojimo da budemo prisutni upravo tamo gde je najveća pažnja sportske javnosti, a trenutno je fokus Admiral Bet -a da zauzme vodeću poziciju na tržištu. Mi smo jedna od najbrže rastućih kompanija u regionu i kao takvi smo prepoznali košarku kao sport u koji se najviše ulaže u regionu, pa je sasvim logično da Admiral Bet bude sponzor takmičenja''.

Ovo je tek početak.

"Imamo mnogo akcionih planova kojima ćemo razvijati svoje prisustvo na tržištu, ali i predstaviti našu kompaniju - njene mogućnosti i jedinstvenu ponudu u regionu najširem krugu ljudi.

Nadam se da će ljubitelji košarke biti zadovoljni. Kao svetski poznata kompanija, Admiral Bet uvek garantuje tradiciju i kvalitet - što se tiče klađenja ili igara, on je praktično zaštitni znak u svetu. Liga nikada nije bila jača, a ovo takmičenje je jedno od najistaknutijih u Evropi. U ime Admiral Bet -a i u moje ime budući da sam se od početka zalagao za ovaj projekat, svim učesnicima želim sreću, fanovima puno zabave, a mi ćemo svojom jedinstvenom ponudom i promocijama učiniti stvari još boljim'', zaključio je Ribarić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke