Dočekasmo i to, Embidove asistencije i Lebronov najgori poraz u karijeri!

Autor: Boris Jovanović
utorak 28.11.2023.
07:21
Izvor: Sportske.net

Nestvaran rezultat u Filadelfiji!

AP Photo/Matt Slocum
AP Photo/Matt Slocum

Povezane vesti

Nikada u karijeri Lebron nije izgubio sa ovolikom razlikom. Filadelfija je ponizila Lejkerse, zaledila ih -46, što je novi crni rekord za jednog od najvećih igrača u istoriji i najboljeg strelca NBA svih vremema. Gubio je u finalnoj seriji sa Majamijem 36 razlike, Indijana je tukla Lejkerse sa 42 poena, ali Filadelfija je nanela još teži poraz. 

Embid je napravio jedan od retkih tripl-dablova, šesti u karijeri, 30 poena, 11 skokova i čak 11 asistencija. Sve je bilo gotovo mnogo pre kraja, u prvom poluvremenu Siksersi su pogodili 13 od 22 trojke.

Ono što mu je izmaklo za vikend u Milvokiju, Portland je naplatio noćas u Indijani. Grant je brojao do 34, Ejton uz 22 poena imao i 13 skokova, Brogdon dodao 24 i prelomio meč u poslednjim sekundama. Blejzersi iskoristili loš šut Pejsersa za tri poena, uz to je Indijana napravila 20 grešaka. Kod domaćih najbolji Tajris Halibarton sa 33 poena. 

I Vašington se gostio u Detroitu, Kajl Kuzma je ubacio 32 poena i imao 12 skokova,ovo je bio sudar dva najgora tima lige. Vizardsi su prekinuli seriju od devet poraza, a Pistonsi izgubili 14 mečeva u nizu, mesec dana čekaju trijumf. 

Juta je drugi put za par dana dobila Pelikanse, ruki sa Bejlora, inače 16. pik drafta, Kejonte Džordž je ubacio 19 poena, najviše u kratkoj NBA karijeri. Nju Orleansu ne ide protiv "Džezera", izgubili su pet u nizu, a u ovom drugom porazu u tri dana nisu imali odgovor u poslednjem periodu. Tada je Juta sa šest trojki stekla prednost i privela meč kraju, iako je sredinom poslednjem perioda rezultat bio izjednačen. 

Rezultati:

Filadelfija - LA Lejkersi 138:94
Indijana - Portland 110:114
Detroit - Vašington 107:126
Juta - Nju Orleans 114:112

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke