Đoković ima svetsku ekskluzivu: "Znam šta je Jokić odlučio o Olimpijskim igrama!"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 30.05.2024.
20:51
Izvor: Sportske.net

Novak ima određene informacije...

AP/Mark J. Terill
AP/Mark J. Terill

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković našalio se na konferenciji za medije posle plasmana u treće kolo Rolan Garosa kako zna odluku Nikole Jokića povodom njegovog učešća na predstojećim Olimpijskim igrama.

Nakon završetka sezone sa Denver Nagetsima, Nikola Jokić nije želeo da govori o tome hoće li braniti boje Srbije u Parizu, odnosno u Lilu, gde će se održavati košarkaški turnir. Međutim, Novak Đoković zna nešto što ostatak javnosti ne...

"Imam ekskluzivne infomacije o tome da li će Nikola Jokić igrati na olimpijadi, ali ne mogu to da podelim sa vama", našalio se Novak na pitanje hoće li zajedno sa Nikolom biti u Parizu ovog leta.

"Šalim se naravno. Kao i svi, bio bih presrećan da Nikola odluči da nastupi za reprezentaciju na Olimpijskim igrama, ali je NBA sezona veoma naporna, zahtevna i duga – i šta god on bude odlučio će biti ono što treba poštovati. Bio bih srećan da I ja budem zdrav da nastupim na Igrama i uživam u mogućnosti da uživo pratim utakmice naše reprezentacije. I ako Nikola bude odlučio da ne igra, tu je i dalje Bogdan kao naš kapiten, tu su ostali momci, imamo jaku reprezentaciju i sigurno je da ćemo biti ponosni na nju".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke