Dolazi li Vili Rid na majstoricu u Beograd?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.05.2021.
18:25
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Da li će Budućnost biti u kompletnom sastavu?

aba-liga.com/Buducnost VOLI
aba-liga.com/Buducnost VOLI

Povezane vesti

Ekipa podgoričke Budućnosti uspela je da u dve utakmice na svom terenu anulira Zvezdinu početnu prednost, izjednači na 2:2 u pobedama i izbori se za majstorisu u beogradskom ''Pioniru'', ali se tokom četvrte utakmice finalne serije povredio jedan od najboljih igrača podgoričkog tima, odlični centar Vili Rid.

On nije mogao da pomogne svojim saigračima u završnici četvrte utakmice, pa je veliko pitanje da li će moći da zaigra i sutra u Beogradu, kada će se odlučivati o tituli prvaka ABA lige.

Naravno, treneru Budućnosti Dejanu Milojeviću danas je postavljeno pitanje u vezi povrede Vilija Rida, a on nije mogao da sa sigurnošću potvrdi da će Rid sutra zaigrati protiv Zvezde.

"Nastup Rida u finalu je neizvestan. On je propustio današnji trening i činimo sve da ga osposobimo za meč odluke", rekao je Milojević, a prenose ''Vijesti''.

Rid je svoju najbolju partiju u finalnoj seriji pružio upravo u Beogradu, i to u prvom meču, kada je postigao 26 poena, ali to tada nije bilo dovoljno njegovom timu za trijumf.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke