Dončić i Dragić se spremaju za Srbiju na "poseban" način

Autor: Lazar Nikolić
utorak 16.08.2022.
14:15
Izvor: Sportske.net

Sutra nas očekuje spektakl u "Stožicama".

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Sutra nas u "Stožicama" od 20.15 očekuje pravi košarkaški spektakl i repriza finala prošlog Evrobasketa. Domaća Slovenija ugostiće reprezentaciju Srbije u prijateljskoj utakmici, u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo i kvalifikacije za Mundobasket.

Naša reprezentacija predvođena selektorom Svetislavom Pešićem otišla je jutros put Ljubljane, a na raspologanju selektoru neće biti povređenih Bjelice, Avramovića i Smailagića.

Danas su se pojavile glasine da se povredio i centar Nikola Milutinov, ali srećom one nisu tačne.

U taboru Slovenije vlada sjajna atmosfera pred duel sa "orlovima". To pokazuje i snimak sa treninga "zmajčeka" na kome se vidi kako u ležernoj atmosferi dve najveće zvezde aktuelnih prvaka Evrope Luka Dončić i Goran Dragić "isprobavaju" svoje fudbalske veštine.


Evrobasket počinje prvog septembra, a Slovenci će u odbrnau pehara krenuti iz grupe "B" u kojoj se još domaćin Nemačka, Mađarska, Litvanija, Bosna i Hercegovina i Francuska.

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen predstojećem šampionatu Evrope. Slovenci su nakon Srbije drugi favoriti za titulu, a kvota na Dončića i drugare je 4.80.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke