Dončić o povratku u Madrid: "Moj drugi dom"

Autor: Filip Rodic
četvrtak 28.09.2023.
22:32
Izvor: Sportske.net

Luka uzbuđen pred prijateljski meč.

AP Photo/LM Otero
AP Photo/LM Otero

Povezane vesti

Rano raste uzbuđenje za Luku Dončića na trening kampu Dalas Maveriksa.

NBA je zvanično potvrdila povratak u Madrid na prijateljski susret sa Lukinim bivšim timom Realom, u predsezonskoj utakmici 10. oktobra. Superzvezda Maveriksa prisetio se svog odrastanja u glavnom gradu Španije, čak i pored košarke i višestrukih pojedinačnih i timskih priznanja kao tinejdžera, uključujući i osvajanje Evrolige 2018.

"To znači mnogo. Razmišljao sam o ovoj utakmici otkako su mi rekli da ću igrati tamo. Ta utakmica će mi mnogo značiti. Tamo sam odrastao. Tamo su me učili, kako da pričam engleski, španski, kako da igram košarku. To je sigurno moj drugi dom. Veoma sam uzbuđen što se vraćam”, rekao je Luka.

Dončić i Kajri Irving su tokom leta i pred početak sezone imati dovoljno vremena da se bolje uigraju i pronađu hemiju na terenu.

"Bolje, sigurno. Došao je usred sezone prošle godine, a mi nismo imali mnogo vremena. Prešli smo pravo na utakmice. Za hemiju je potrebno vreme, posebno na terenu, tako da nismo imali ceo kamp, a onda mislim i predsezonu. Tako da mislim da će biti mnogo bolje”, istakao je Slovenac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke