Đorđević o reakciji "delija", izjava o kojoj će se pričati!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 28.02.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Sve je rekao.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Trener Fenerbahčea Aleksandar Đorđević bio je ganut aplauzom koji su mu priredili navijači Crvene zvezde u evroligaškom okršaju u nedelju uveče u Beogradu, ali mu nisu promakli ni manje lepi detalji tokom duela.

Zvezda je uspela da se konsoliduje nakon tesnog poraza u Atini i savlada veliki Fenerbahče, a uoči meča bivši selektor reprezentacije Srbije dobio je ovacije publike.

"Kao i uvek kad se pojavim kao protivnik Zvezde, uvek me dočekaju na ovaj način. Ja sam izuzetno zahvalan, verovatno i cene protivnika... Hvala, veliko hvala, ja cenim to što urade", rekao je bivši košarkaš Partizana.

Komentarišući poraz, rekao je da ne bi bilo nezasluženo da je i Fener slavio.

"Dugačka je liga, sve što se dešava dosta utiče na sve nas, objektivno imamo određene probleme, poslednjih par meseca smo bez De Koloa, Bartela, Veselog... Momci daju sve od sebe, nekad fali ta lucidnost, vezana za energiju, čitanje situacija na kraju gde je potrebno i svežine da se dođe do rešenja. Imali smo dobru kontrolu igre, Zvezda je jedna od najboljih odbrana Evrolige, imali smo malo izgubljenih lopti, ali neko slobodno bacanje promašeno detalje i to je to", naveo je Đorđević.

Naposletku, pohvale o igračkom kadru Zvezde nisu izostale.

"Imaju kvalitet, more reprezentativaca, fantastičnu selekciju, veliki broj iskusnih igrača koji dugo igraju pod istim trenerom, to je velika sreća. Mnogo tih igrača sam imao sreću da treniram. Igrati ovde u Pioniru pred publikom isto mnogo pomaže, došli smo do dobre završnice. Moglo je i na drugu stranu i ne bi bilo uopšte nefer", zaključio je Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke