Đorđević ostaje bez posla? Fenerov plan, stiže čovek koji je učio od najboljeg na svetu!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 04.05.2022.
14:20
Izvor: Sportske.net

Srbin bi mogao da se rastane sa turskom ekipom pre kraja važećeg ugovora.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Fenerbahčeu ove sezone ne cvetaju ruže.

Ekipa Aleksandra Đorđevića izgubila je finale Kupa Turske od Efesa, dok je Evroligu završila na razočaravajućem 12. mestu.

Ostala je još trka za naslov prvaka Turske, Fener je lider prvenstva kolo pre početka plejofa, pa će se i na osnovu tog rezultata ceniti Đorđevićev rad ove sezone.

Srbin ima važeći trogodišnji ugovor koji je potpisao prošlog leta, ali novinar Sportanda Alesandro Mađi prenosi da je Fenerbahče blizu angažovanja Dimitrisa Itudisa na mestu trenera prvog tima. To je saznanje grčkog Sport 24.

Za sada, detalja nema, osim što Mađi tvrdi da je dogovor praktično postignut, te da se samo čeka zvanično saopštenje kluba.

Itudis je aktuelni trener CSKA, ali zbog zabrane učešća ruskih klubova u evropskim takmičenjima, sva je prilika da će Grk napustiti rusku prestonicu posle osam godina tokom kojih je u dva navrata osvajao Evroligu.

Široj javnosti poznat je i kao nekadašnji pomoćnik najtrofejnijeg evropskog trenera Željka Obradovića u Panatinaikosu gde su sarađivali punih 13 godina.

Da li će zameniti Sašu Đorđevića, ostaje da se vidi...

Nekadašnja uzdanica Đorđevića u reprezentaciji Srbije Miloš Teodosić će predvoditi Virtus u borbi za finale Evrokupa protiv Valensije. AdmiralBet nudi fantastičnu kvotu 10 za pobedu Italijana uz dabl-dabl našeg asa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke