Došli u Podgoricu, dobili Budućnost i pobedu posvetili Šćepanoviću!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.11.2016.
23:26
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Košarkaši Mursije vezali su treću uzastopnu pobedu u Evrokupu pošto su u sredu slavili u Podgorici, a trener španskog sastava imao je interesantnu poruku posle meča.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Šampion Crne Gore pretrpeo je peti uzastopni poraz u Evrokupu, a bolja od ekipe Budućnosti bila je španska Murisja koja je u sportskom centru "Morača" slavila rezultatom 86:75 - OVDE!

Utakmica 5. kola Evrokupa bila je prva u tekućoj sezoni na kojoj ekipu Budućnosti sa klupe nije predvodio Vlado Šćepanović, pošto je crnogorski trener u nedelju podneo ostavku.

Proslavljeni košarkaš tako nije imao priliku da vodi Budućnost protiv kluba za koji je svojevremeno nastupao, ali ga njegov prijatelj Oskar Kintana nije zaboravio.

"Ovu pobedu posvećujem mom prijatelju Vladu Šćepanoviću", rekao je Oskar Kintana nakon meča u Podgorici, a prenose "Vijesti".

Ovakva poruka samo potvrđuje spekulacije da se Vlado Šćepanović i Budućnost nisu rastali u prijateljskom tonu, a nagoveštaj uzroka koji su doveli do raskola dao je i sam Šćepanović - OVDE!

Vlado Šćepanović je u smiraj igračke karijere obukao dres Mursije, a očito da je jedna sezona u španskom klubu bila dovoljna da legendarni Šćepo ostavi sjajan utisak.

Nakon večerašnjeg poraza Budućnost zauzima poslednju poziciju u Grupi C i praktično nema čemu da se nada kada je takmičenje u Evrokupu u pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke