Doužer: "Ne možete ništa više od ovoga da tražite u jednom klubu"

Autor: Sportske Net
četvrtak 30.11.2023.
15:00
Izvor: Sportske.net

Partizan i Panatinaikos igraju večeras od 20 sati i 45 minuta.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana opravili su se od poraza od Efesa i Cedevite Olimpije ubedljivom pobedom u AdmiralBet ABA ligi nad ekipom Borca. Pi Džej Doužer veruje da će nastaviti da pobeđuju i u Evropi.

"Osećamo se dobro kao tim. Naravno, uvek je lepo nakon ubedljive pobede, ali sada moramo da se vratimo trijumfima u Evroligi. To je ono što se očekuje od nas i za to se spremamo".

Na suprotnoj strani večeras će biti Panatinaikos predvođen Matijasom Lesorom.

"Pričali smo, svaka naredna utakmica je najvažnija. Igramo protiv veoma dobrog tima, veoma iskusnog, sa sjajnim bekovima i Lesorom pod košem. Igraju veoma agresivno, čvrsto, puno forsiraju jedan na jedan. Moramo da budemo konstantno u komunikaciji i da budemo spremni da pomognemo saigračima kada je to potrebno. Agresivnost i fokus će biti najvažniji. Trener uvek insistira na tome da budemo skoncentrisani svih 40 minuta, da održimo koncentraciju čitavo vreme, svaki minut i svaki sekund meča"

Odično se uklopio Doužer u tim Željka Obradovića.

"Ovo je sjajna grupa momaka, i stručni štab je odličan i ne možete ništa više od toga da tražite u jednom klubu. Kada je tako rezultati će sigurno doći", kazao je Doužer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke