Doužer pričao Amerikancima o Partizanu: "Jokić mi rekao da su najbolji na svetu, hteo sam da pobegnem"

Autor: Nemanja Janošev
petak 15.09.2023.
22:00
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci ovoletošnjeg pojačanja crno-belih.

KK Partizan/Twitter
KK Partizan/Twitter

Povezane vesti

Novopridošlica u redovima Partizana Pi-Džej Doužer gostovao je u podkastu "DNVR Nuggets" gde je sa voditeljem Adamom Maresom između ostalog pričao o novoj avanturi u karijeri.

Stigao je Pi-Džej Doužer u Partizan i vrlo brzo video šta ga čeka. Neverovatna podrška, najtrofejniji evropski trener i velika borba za odličja. Šta ima da kaže o Željku Obradoviću?

"On je neverovatan čoveče... Kada su svi čuli gde idem, svi su mi rekli da je to najbolje mesto za mene. Osim navijača, grada, rad sa najboljim trenerom Evrope je blagoslov. Imam mogućnost da to vidim iz prve ruke i da shvatim da je on drugi tip trenera koji zna igru, kako niko drugi ne zna", kazao je Doužer.

Pričao je i o svom odnosu sa Nikolom Jokićem koji ga je, kako je već poznato, posavetovao da dođe u Partizan.

"Kada sam mu rekao gde idem odmah me je zvao. Bio je uzbuđen zbog mene. Rekao mi je da će mi svi dočekati raširenih ruku, da su navijači najbolji na svetu. Oni žive za taj hajp. On je bio superuzbuđen i učinio je da se i ja tako osećam".

Debitovao je protiv Fuenlabrada na Tašmajdanu koji se "zapalio".

"Ne može se ni sa čim uporediti. Saigrači, treneri...Svi su mi rekli da su navijači najbolji i najluđi. Ali, iskusiti to, kako sve to izgleda, zvuči... Blagosloven sam da sam ovde i da imam šansu da igram. Oni su 'zapalili' stadion, hteo sam da pobegnem iz prve, pravo u svlačionicu. Nisam znao šta mi se dešava. Bio sam zbunjen. Neverovatno iskustvo. Imam poster svoj zakucavanja, to je najbolja fotka koju imam iz igre. Deluje kao da ima filtera i nekog svetla. Ludo, čoveče".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke