Dozet potvrdio - Ivanović odbio Haurda i Monekea!

Autor: Lazar Nikolić
subota 17.02.2024.
12:45
Izvor: Sportske.net

Bila je to loša procena.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Nedavno je legendarni košarkaš Crvene zvezde Milan Gurović u janvost izneo informaciju da bivši trener crveno-belih Duško Ivanović pred početak sezone u svom timu nije želeo aktuelni tandem Baskonije Markusa Haurda i Čimu Monekea, a ovu informaciju je za "Telegraf" potvrdio sportski direktor šampiona Srbije Milan Dozet.

"Koliko znam, Gurke je rekao za Hauarda i za Čimu Monekea da smo ih imali u ponudi na stolu ispred Duška. Pošto sam ja taj koji radi skauting i sve to, ta informacija je tačna. Sada su mu prvi igrači u Baskoniji. Sada malo da opravdam, da stanem na Duškovu stranu. Pored tih imena je bilo jako puno drugih imena koji su takođe došli u Evroligu, druge klubove, ali se nisu uklopili, nisu se dobro pokazali"rekao je Dozet.

Ipak, on nije želeo da zbog loše procene kritikuje bivšeg trenera.

"Neki su čak sklonjeni iz Evrolige vrlo brzo, tako da je naknadna pamet uvek najbolja. Sada kada dobro igraju, lako je nama reći "E ponudili Dušku i te igrače, a on ih nije uzeo". Isto tako, ponudili smo mu i druge igrače koji se nisu snašli u velikim klubovima u Evroligi i van Evrolige"zaključio je Dozet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ја
Saturday, 17.02.2024
17:53

Царе зашто нису узети, ко је узет уместо њих а да су они изхстављени и ко ће да одговара због тога, то ти нама реци. Шатро озбиљан клуб целу сезону не можете да доведете четворку

avatar
Pera Y
Saturday, 17.02.2024
13:40

Korektan komentar. Nema šta se bilo kome zameriti.