Dozetov dres pod svodovima dvorane u Laktašima

Autor: Mihajlo Vidojević
Sunday 07.02.2016
15:43
Izvor: Sportske.net

Uoči početka današnjeg duela između Igokee i Crvene zvezde Telekom domaćin će upriličiti manju svečanost u čast Milana Dozeta.

Povezane vesti

Košarkaški klub Igokea doneo je odluku da dres bivšeg kapitena Milana Dozeta podigne pod svod dvorane u Laktašima čime će biti odato priznanje momku koji je dao nemerljiv doprinos u afirmaciji kluba.

"Na ovaj način želimo da se zahvalimo Milanu Dozetu, igraču koji je dao zaista veliki doprinos afirmaciji našeg kluba, jer je upravo ta generacija, predvođena današnjim trenerom Bajićem, dovela Igokeu na važno mesto kada je u pitanju košarka u regionu" objasnio je sportski direktor Pavla Ćorović.

Milan Dozet se priključio Igokei 2010. godine, a najveće uspehe sa klubom iz Laktaša ostvario je u sezoni 13/14 kada su Igosi bili prvaci ligaškog dela regionalnog šampionata, a potom su uzeli titulu u šampionatu BiH.

"Mi smo tada bili prvoplasirani tim regularnog dela ABA lige, ostvarili smo najveći uspeh u klupskoj istoriji, i upravo od tada, može se reći, počinje nova era košarkaškog kluba Igokea" dodao je Ćorović.

Dres Milana Dozeta je prvi koji se podiže pod svodove dvorane u Laktašima, a ta ceremonija će biti upriličena pred početak današnje utakmice između Igokee i Crvene zvezde Telekom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.