Dragan Milosavljević: "Bitno nam je bosansko prvenstvo, to je prioritet"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 17.04.2024.
22:47
Izvor: Sportske.net

Može li Igokea do preokreta u seriji?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Jedan od najboljih košarkaša Igokee Dragan Milosavljević danas nije igrao protiv Partizana u okviru plej-ofa AdmiralBet ABA lige. 

Ovaj košarkaš je doživeo "sitnu" povredu, kako je i sam naveo. 

"Doživeo sam povredu ramena, sitnu, ne bih da rizikujem jer nas čeka bosansko prvenstvo koje je bitno da bismo igrali Evropu, to je bio prioritet, a sama utakmica je bila odlična, igrali smo dobro iako ima dosta povređenih igrača. Pogotovo ovi mlađi momci, sjajno su preuzeli te uloge, odigrali su jako dobar meč", rekao je Dragan Milosavljević. 

Podsetimo, Milosavljević je svojevremeno bio i kapiten Partizana. 

"Partizan je jedna jako kvalitetna ekipa, sa puno igrača u rosteru, teško je igrati i držati ritam, mislim da smo večeras uspeli da pariramo i odigramo sjajnu utakmicu, videćemo u Laktašima, ako budemo igrali ovako, možemo da tražimo neku šansu, ali igraš sa Partizanom. Bitno je da su se mladi pokazali i pokazali talenat", rekao je Milosavljević za "Telegraf".

Na pitanje da li je očekivao top 10 od Partizana ove sezone, on je istakao da je sreća bila presudan faktor da crno-beli ne uđu u 10 najboljih timova Evrope. 

"Svi smo se nadali ulasku u TOP 10, pa posle i dalje, ali nije se desilo, dosta su izgubili nesrećno u zadnjim sekundama, nažalost, neće igrati ove godine TOP 8, ali njima tek predstoji velika borba i želim puno sreće u nastavku", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke