Drama "Hezonja" se nastavlja - vraća se u NBA?!

Autor: Filip Rodic
nedelja 16.06.2024.
08:45
Izvor: Sportske.net

Pravo niotkuda.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/ 2024 ®
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/ 2024 ®

Povezane vesti

Kao što se prošlog leta sve vrtelo oko Nikole Mirotića, tako je ovog oko Marija Hezonje. Poplava informacija, dojava i glasina iz dana u dan bave se time u kom klubu će nastaviti karijeru.

Najnovija dešavanja na Pirinejskom poluostrvu bave se njegovim već dogovorenim odlaskom u Barselonu i peripetijama koje tu nastaju.

Naravno, nema ništa bez "velikih momaka". NBA se uključio u zaplet. Jedan od najpoznatijih NBA insajdera Mark Stajn ima saznanja da se hrvatskom asu vraća u "preko bare".

"Hezonja je proveo protekle dve sezone u Real Madridu i postao je slobodan agent na kog treba obratiti pažnju tokom ove letnje pauze kada je u pitanju povratak u NBA“, napisao je Stajn.

Hezonja je poslednji put igrao u NBA ligi tokom sezone 2019/20 sa Portland Trejl Blejzersima, gde je prosečno postizao 4,8 poena i 3,5 skokova po utakmici dok je šutirao 42,2 posto iz igre i 30,8 posto za tri poena u 53 utakmice, uključujući četiri starta.

Tokom svoje NBA karijere, Hezonja je u proseku beležio 6,9 poena, 3,1 skok i 1,3 asistencije u 330 utakmica regularne sezone od 2015. do 2020. godine, igrajući za Orlando Medžik, Njujork Nikse i Trejl Blejzerse.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke