Drejmond Grin o Dekiju: ''Izgubili smo sjajnu, neverovatnu osobu''

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.01.2024.
23:15
Izvor: Sportske.net

Još jedna potvrda koliko je Milojević značio Voriorsima. Bio je više od trenera...

Beta/AP Photo/Rick Bowmer
Beta/AP Photo/Rick Bowmer

Povezane vesti

Košarkaški svet i dalje ne može da se pomiri sa preranim odlaskom srpskog trenera Dejana Milojevića, koji je 17. januara iznenada preminuo od posledica srčanog udara.

U Srbiji i regionu smo odavno znali da je Deki veliki košarkaški znalac i sjajan čovek, a isti utisak su u poslednjih nekoliko godina stekli i u Americi, posebno u Golden Stejtu, gde je od 2021. godine bio asistent trenera Stiva Kera.

U prilog tome i najnovija izjava jednog od najiskusnijih košarkaša Voriorsa Drejmonda Grina koji je uz dosta emocija govorio o Dekiju.

"Klej (Tompson) mi je rekao jednu od najzanimljivih stvari: ’Kada si ušao u arenu i rekao, šta je sa Dekijem danas?’. Svako ima svoj neki čudan dan. Siguran sam i da Klej neki put kaže: ’Drejmond priča s*anja danas’. Nekad svi dođemo, pa se zapitamo: ’Šta je treneru danas?’

Ne znam koju je lošu osobinu imao Deki. Uvek je bio pametan, previše pametan, srećan, uvek je unosio odličnu energiju, gledao je sa strane, ali uvek osećaš njegovo prisustvo. Uvek ti priđe, rukuje se sa tobom, zagrli te, smeje se. 

Pita te: ’Šta ima, brate?’ i smeje se. Takav je bio Deki. Kada pomešaš to sa genijem kakav je bio za košarku, osećao si posebno prisustvo jednog čoveka. Izgubili smo sjajnu, neverovatnu osobu", ispričao je Grin.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke