Dremka Alekse Avramovića

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 12.11.2023.
23:42
Izvor: Sportske.net

Slabe partije Alekse Avramovića u poslednjih nekoliko mečeva.

David Damnjanovic/STARSPORT
David Damnjanovic/STARSPORT

Povezane vesti

Željko Obradović je posle pobede nad Crvenom zvezdom istakao da Aleksa Avramović mora da napravi još jedan korak kako bi mogao da se meri sa najvećima, da ima još dosta da radi i da ne donosi nagle odluke, a iako je u tom trenutku mnogima izgledalo kao da Željko nije u pravu, u svakoj narednoj utakmici smo videli drugačije. 

U porazu od Baskonije nije pogodio ništa i ne samo to, indeks mu je bio -2, da bi nakon toga utakmica u Splitu bila jedini svetliji trenutak. 

Protiv Fenera je bio slab, "namirisao" je Obradović da mu ne ide i nije ga koristio u završnici utakmice, a slično je ponovio i večeras protiv Igokee.

Avramović uglavnom više nije tu kada se lomi, i iako ne sumnjamo da će biti drugačije kada možda već u bliskoj budućnosti, činjenica je da je sada u kontra ritmu što govori i neverovatan +/- indeks večeras, a on je iznosio -15, iako je utakmicu Igokea dobila samo sa 2 poena viška. 

Videli smo veliki broj slabih odluka, izgubljenih lopti... Ne zaboravimo, momak praktično nije imao odmor, posle reprezentacije je potrčao u Partizan, možda i u tome leži razlog njegovih slabijih igara i možda je umor tek sad prisutan.

Sa druge strane, što se tiče ovog +/- indeksa, sa Frenkom Kaminskim Partizan je večeras pravio najveću razliku na terenu, imao je +16. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke