"Drim tim" već sad "grmi" - Srbiju čeka 11 ubitačnih imena

Autor: Filip Rodic
utorak 16.04.2024.
08:45
Izvor: Sportske.net

Biće pakleno.

Foto : Marcio Jose Sanchez
Foto : Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Tim SAD finalizuje spisak košarkaša na Olimpijskim igrama u Parizu, koji uključuje nekoliko legendarnih igrača generacije, uključujući Lebrona Džejmsa iz Lejkersa, Stefa Karija iz Voriorsa, Kevina Durenta iz Sansa i Džoela Embiida iz Seventisiksersa, rekli su izvori za "ESPN" u ponedeljak.

Izvršni direktor tima SAD Grent Hil drži jedno mesto na listi otvorenim uoči julskog trening kampa i egzibicionih utakmica u Las Vegasu, rekli su izvori, a prenosi Adrijan Vojnarovski.

Savez američke košarke planira da zvanično objavi spisak od 11 igrača koji uključuje i Entonija Dejvisa (Lejkers), Devina Bukera (Sans), Entonija Edvardsa (Timbervulvs), Džejsona Tejtuma (Seltiks), Džrua Holideja (Seltiks), Bema Adebaja (Hit) i Tajrisa Haliburtona (Pejsers), rekli su izvori.

Stvoriće se i reprezentativna konekcija između Stiva Kera i Stefa Karija u svom prvom zajedničkom nastupu na Olimpijskim igrama.

Ker će se takođe ponovo spojiti sa Durentom, koji je jedan od samo dvojice igrača koji su ikada osvojili tri zlatne olimpijske medalje u muškoj košarci, zajedno sa Karmelom Entonijem, navodi "ESPN".

Džejms igra na svojoj četvrtoj Olimpijadi, u karijeri koja uključuje bronzanu medalju 2004. i zlata 2008. i 2012. godine.

Haliburton i Edvards su jedini igrači iz tima koji nije osvojio medalju na Svetskom prvenstvu 2023, a da su izabrani za Olimpijske igre.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke