Drska glava Majka Džejmsa - Amerikanac misli da se čitav svet vrti oko njega i ponovo se svađa sa Mitrovićem

Autor: Nemanja Janošev
petak 10.12.2021.
20:42
Izvor: Sportske.net

Izvrstan košarkaš, ali, izgleda, samo to...

Euroleague
Euroleague

Povezane vesti

Košarkaš Monaka Majk Džejms ponovo je imao nesuglasice sa sopstvenim trenerom Zvezdanom Mitrovićem.

Majk Džejms nikako da se dovede pameti. Njegova drskost ga je oterala od moskovskog CSKA budući da je bio u klinču sa Dimitrisom Itudisom, a posle kratkog perioda u NBA ligi i Bruklin Netsima, vratio se u Evropu i priključio projektu Monaka.

Naravno, tu je ključni igrač, ali ne i onda kada je trunku nezadovoljan. Tada na scenu stupaju njegova tvrdoglavost i bezobrazluk, a nešto takvo demonstirao je u duelu sa Armanijem iz Milana.

Nije igrao mnogo na početku utakmice da bi dobio šansu u drugom kvartalu, no posle dva minuta i nekoliko slabih poteza, Zvezdan Mitrović je rešio da ga vrati na klupu što se Džejmsu nije dopalo. On je objašnjavao crnogorskom stručnjaku šta se dogodilo, nastavljao se sa njim, ali ga je Mitrović ignorisao i poslao da sedne. Uz negodovanje i raspravu sa pomoćnikom, Džejms je krenuo put svlačionice, ali se ubrzo vratio na svoje mesto.

U nastavku nije želeo da aplaudira saigračima za dobre poteze i ponovo je pokazao svoju gordost.

I ovo nije prvi put da se Džejms svađa sa Mitrovićem. Nedavno su takođe bili u raspravi, nakon čega je Amerikanac prosleđen u svlačionicu na "hlađenje".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke