Druga mladost Karmela Entonija!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 01.11.2021.
07:39
Izvor: Sportske.net

U 19. sezoni sjajan u novom dresu! Novi poraz šampiona...

AP Photo/Mark J. Terrill
AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Lejkersi su savladali Hjuston, četvrta pobeda u pet mečeva nakon uvodnih poraza na startu. I dalje je to daleko od onoga što tim potencijalno može, ali u ovom trenutku je najvažnije da pobeđuju. Karmelo Entoni je sa klupe ubacio 23 poena, kao da doživljava drugu mladost uz prijatelja Lebrona koji je dodao 15. Vestbruk je dodao 20, Entoni Dejvis 16, uz 13 skokova. Hjuston nije rival za neki respekt, izgubili su četiri u nizu. Vratimo se još malo Karmelu, u svojoj 19. sezoni u ligi, imao je i četiri blokade i dve ukradene lopte prvi put od decembra 2003.


Netsi su lako dobili Pistonse, uz 18 poena, 10 skokova i 12 asistencija Džejmsa Hardena. "Brada" je napravio 13. tripl-dabl u dresu Netsa 59. u karijeri čime je stigao Larija Birda. Durant je do isključenja u trečoj četvrtini ubacio 23 poena, on je morao u svlačionicu nakon grubog starta nad Olinjukom.

Šampion je izgubio treći meč u nizu, u Milvokiju je slavila Juta. Džezeri su odigrali bolji meč nego u porazu od Čikaga prethodne večeri, Donovan Mičel posebno, ubacio je 28 poena. Konli je dodao 20, a na ruku gostima išle su silne povrede Baksa. Nije bilo osim Holideja i Lopeza ni Krisa Midltona zbog bolesti, Adetokumbo je ubacio 25 poena, imao 7 skokova i 6 asistencija, ali ni izdaleka nije bilo dovoljno, Juta je vodila od početka do kraja. 

Šarlot je tukao Portland, sjajna partija LaMela Bola, 27 poena, 9 skokova, 7 asistencija, pojačanje Keli Obre Džunior je dao deset brzih koševa na startu poslednje četvrtine kada su se Hornetsi odlepili i prelomili meč.

U prvom meču dana je Luka Dončić sjajnim potezom presudio Kingsima.

Šarlot - Portland 125:113
Milvoki - Juta 95:107
Bruklin - Detroit 117:91
LA Lejkers - Hjuston 95:85
Dalas - Sakramento 105:99

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke