Dubai počeo da sklapa i treću petorku - Stigao i bivši košarkaš Budućnosti!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.08.2024.
19:58
Izvor: Sportske.net

Ukupno jedanaesto pojačanje.

David Damnjanovic/STARSPORT
David Damnjanovic/STARSPORT

Povezane vesti

Dubai polako privodi kraju formiranje svog tima za debitantsko učešće u AdmiralBet ABA ligi, ali izgleda da još uvek nije zaključen spisak pojačanja.

Danas su angažovali još jednog kvalitetnog igrača, dobro poznatog u regionu. U pitanju je bivši centar Budućnosti Džakori Vilijams koji je prošlu sezonu završio u izraelskom Hapoelu iz Jerusalima.

''Dobrodošao u porodicu, Džakori Vilijams.

Dokazani pobednik sa iskustvom u NBA G ligi i vrhunskim evropskim ligama, uključujući MVP sezonu u Italiji, Vilijams donosi bogato iskustvo i pobednički način razmišljanja našem timu.

Pošto je igrao za vrhunske klubove kao što su Kanton Čardž, Hapoel Gilboa Galil, Ulsan, PAOK, Trento, Burg, Napoli, Budućnost i Hapoel Jerusalim, njegov šampionski mentalitet nam savršeno odgovara.

Potpisao je jednogodišnji ugovor i jedva čekamo da ga vidimo u akciji. Hajde da mu pružimo toplu dobrodošlicu!'', poručili su iz Dubaija, potvrđujući ovaj transfer u svojoj objavi na Instagramu.

Podsetimo, Dubai je pre Vilijamsa angažovao i Avudua Abasa, Danila Anđušića, Nemanju Dangubića, Ahmeta Duverioglua, Nejta Mejsona, Klemena Prepeliča, Leona Radoševića, Tirdija Ravenu, Aleksu Uskokovića i Boru Jasara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke