Dubai predstavio i četvrtog igrača - Ko će popuniti petorku?

Autor: Darko Mitrović
petak 19.07.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Posle Amerikanca, Srbina i Turčina, stigao i Hrvat.

2024 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
2024 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaški klub Dubai će debitovati u novoj sezoni AdmiralBet ABA lige koja se zbvog ulaska ovog kluba proširila sa 14 na 16 klubova učesnika.

Dubai kreće bukvalno od nule ovog leta. Najpre su izabrali trenera Juricu Golemca, a sada mu polako dovode i igrače.

Danas su zvanično predstavili iskusnog hrvatskog košarkaša Leona Radoševića (2.08 m) koji je četvrto po redu pojačanje Dubaija u igračkom kadru.

''Trostruki šampion Nemačke, hrvatski reprezentativac, a sada igrač košarkaškog kluba Dubai! 

Dobro došao, Leone Radoševiću!

Ovaj svestrani centar, koji je svoje veštine usavršavao u juniorskom timu zagrebačke Cibone, ima karijeru ukrašenu širom Evrope. Leon je pokazao svoje sposobnosti na državnom prvenstvu Hrvatske (2009-10), na nemačkom državnom prvenstvu (2015-16, 2016-17, 2018-19), kao i osvajanjem trofeja u Nacionalnom kupu Nemačke (2014, 2017). 

Nedavno je dominirao u italijanskom timu Bertram Tortona. Leon donosi pobednički mentalitet u košarkaški klub Dubai'', saopštili su iz ovog kluba.

Podsetimo, pre Radoševića, Dubai je angažovao i američkog pleja Nejta Mejsona, srpskog krilnog igrača Nemanju Dangubića iz Peristerija i turskog centra Ahmeta Duverioglua iz Fenerbahčea.

Ko bi mogao da popuni petiorku? Verovatno Danilo Anđušić čiji je transfer delovao kao gotova stvar pre svih pomenutih, ali do ozvaničenja još nije došlo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke