Dubai počeo pripreme u Sloveniji, igraće i na turniru "Mirza Delibašić"

Autor: Sportske Net
četvrtak 22.08.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Sezonu otvaraju 22. septembra, kada će u "Koka-kola areni" ugostiti aktuelnog šampiona AdmiralBet ABA lige Crvenu zvezdu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Košarkaši Dubaija počeli su pripreme za svoju prvu košarkašku sezonu. Oni treniraju u Koperu u Sloveniji, gde će odigrati nekoliko mečeva provere. Prvi na programu je protiv Dinama iz Zagreba 22. avgusta.

Na turniru u Sloveniji, protivnici će im biti i Budućnost iz Podgorice, Split i Krka iz Novog Mesta.

"Ovaj kamp je odlična prilika da se okupimo kao tim i pripremimo za sezonu. Igrači su zajedno tek nedelju dana, ali već vidim dobre znake da će da se zbliže i budu tim. Očekuju nas naporni treninzi i teške utakmice. Iskustvo koje ćemo steći tokom dve nedelje u Sloveniji, biće neprocenjivo", rekao je trener Dubaija Jurica Golemac.

Klub iz AdmiralBet ABA lige posle priprema u Sloveniji, vraća se u Dubai, gde će nastaviti treninge, a onda od 14. do 16. septembra učestvovati na turniru "Mirza Delibašić u Sarajevu. Tamo će igrati sa Klužom, Dinamom Sasari ili Bosnom iz Sarajeva.

Sezonu otvaraju 22. septembra, kada će u "Koka-kola areni" ugostiti aktuelnog šampiona AdmiralBet ABA lige Crvenu zvezdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke