Duboko zamrzavanje za Bogdana i Houkse

Autor: Boris Jovanović
subota 26.06.2021.
08:40
Izvor: Sportske.net

Na kraju 125:91, minus bio i preko četrdeset...

AP Photo/Morry Gash
AP Photo/Morry Gash

Povezane vesti

U drugom meču nije bilo nikakvih nedoumica, Milvoki je razneo Atlantu i poravnao rezultat u istočnom finalu.

Otvorili su me sa 12:3, a do poluvremena je bilo +32. U jednom trenutku domaćin je napravio seriju 20:0, vodili su i preko 40 razlike pa je bili kakva neizvesnost izostala. Adetokumbo je ponovo vodio Bakse sa 25 poena, 9 skokova, 6 asistencija, igrao je manje od pola sata, u poslednjoj četvrtini se odmarao. Čitava petorka Milvokija odigrala je sjajno, Holidaj 22 poena, 7 asistencija, Midllton 15 poena, ali je koketirao sa tripl-dablom, Bruk Lopez je uz 16 poena ukrao tri lopte, 

Na drugoj strani, Jang 15 poena, napravio je čak 9 grešaka, posle sjajnog meča na otvaranju serije sada je potonuo. Nije imao ni mnogo pomoći od saigrača, Houksi su slabo šutirali, a napravili i 19 grešaka.

Bogdanović je igrao samo 18 minuta, razumljivo ništa nije mogao ni da promeni, pogodio je dve trojke iz četiri pokušaja, završio sa 8 poena, 4 skoka. 

Serija se seli na jug, Atlanta je napravila željeni brejk, imaju 1:1, videćemo šta mogu protiv favorita pred svojim navijačima. Treća utakmica u Džordžiji na programu je već sutra. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke