Dule čeka Marićevo ''DA''!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.02.2015.
20:36
Izvor: Beta

Trener Partizana odlično raspoložen posle ubedljivog trijumfa njegovog tima nad ekipom Levskog i nastavka pohoda ka što boljoj poziciji u plej-ofu ABA lige. On je u razgovoru sa novinarima potvrdio da ''postoji kontakt'' sa Aleksom Marićem, a u svom stilu

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da su njegovi košarkaši morali da odigraju maksimalno u drugom poluvremenu da bi danas pobedili Levski u 21. kolu Jadranske lige.

"Levski je u nekoj specifičnoj situaciji i doživeli su dosta promena u odnosu na onaj sastav od pre početka takmičenja. Ali, bez obzira na probleme, ovi koji su ostali bore se na pravi način, pokazuju karakter i nisu došli sami da se dobiju. Morali smo u drugom poluvremenu da odigramo maksimalno i da tako prelomimo utakmicu", rekao je Vujošević novinarima posle utakmice.

Partizan je pobedio Levski sa 94:66 i tako došao do osme uzastopne pobede, 14. ukupno u regionalnom takmičenju.

Mediji su prenosili da postoji mogućnost da se u Partizan vrati centar Aleks Marić, što je Vujošević potvrdio.

"Nije isključeno da se vrati. Postoji mogućnost, ali to znači da bi on morao da pristane na našu finansijsku situaciju, ovakvu kakva jeste, a ona je veoma teška. Ako on na to pristane, može da se desi. Postoji kontakt", kazao je Vujošević.

Trener crno-belih je posle pitanja novinara kazao da nije nemoguće da tim dođe do trećeg mesta na kraju sezone, ali da je još rano govoriti o tome.

Večeras je svoje prve poene u Jadranskoj ligi postigao Janis Kuzeloglu i tako podigao publiku na noge.

"Svaki igrač ima svoje mesto koje zaslužuje. Na njegovo zalaganje na treningu nemam nikakve zamerke, ali on ovakav u ovakvom timu ne treba očekivati neko preveliko mesto ove sezone", odgovorio je Vujošević na pitanje novinara.

Vujošević je ponovo pričao o teškim finansijama i nedostatku sponzora zbog političke volje.

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić imao je danas saobraćajnu nesreću, a na utakmici se pojavio sa medicinskom kragnom.

Upitan za njegovo zdravstveno stanje, Vujošević je šaljivo rekao:

"Nisu tačne glasine da sam ga ja davio".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
postmanns
Monday, 09.02.2015
21:39

Ja mislim da ce ovaj da odustane,a onda ce Dule reci da su celnici nekog drugog suparnickog kluba upleli prste u odgovor Marica i da je to sve uradjeno s ciljanom namerom da se ,posle fudbalskog destabilizuje i kosarkaski klub.Gde je milion od onog sto je otisao u Fenerbahce,Bogdanovic bese ako se ne varam,kazuj Dule di su novci.

avatar
Realan
Monday, 09.02.2015
22:09

Tebi ce bas da kaze :D

avatar
postmanns
Tuesday, 10.02.2015
08:06

ne treba meni da kaze,mene boli uvo za vas klubic-neka kaze vama a ne da kuka kako nema para ,kontas ? ;)

avatar
Grobari Jug
Monday, 09.02.2015
23:15

Ma ti si pogresio, vas Simonovic je presao u Fener, licno je Zeljko insistirao da se dovede:-)