Dule iz tunela gledao Pavlovićevu simultanku!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.12.2014.
20:47
Izvor: Sportske.net

Derbi susret srpskih klubova u okviru 11. kola ABA lige obeležila je fantastična partija Saše Pavlovića čiji učinak nije moglo da pokvari ni isključenje Duleta Vujoševića krajem treće deonice.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Fantastičnu utakmicu imali su prilike da vide mnogobrojni ljubitelji košarke koji su se večeras okupili u hali "Pionir".

Šampion Srbije odmerio je snage sa Mega Leksom u okviru 11. kola ABA lige a srpski derbi pripao je Partizanu uprkos otežavajućim okolnostima koje su nastale posle isključenja Duška Vujoševića u završnici treće četvrtine.

Partizan NIS upisao je svoju šest ovosezonu pobedu u ABA ligi rezultatom 89:80 (18:14, 25:19, 16:26, 30:21) zahvaljujući izvanrednoj partiji povratnika Saše Pavlovića.

Baranin je lagano ulazio u utakmicu i postepeno prebacivao u viši stepen prenosa, da bi najbolje dao u trenucima kada je Duško Vujošević isključen a Mega izjednačila na ulasku u poslednju četvrtinu (59:59).

Saša Pavlović završio je utakmicu sa 26 poena (6/9 za dva, 2/6 za tri), 4 skoka i 4 asistencije, a najbliži sjajnom beku po učinku je bio Đorđe Gagić sa 19 poena. Milenko Tepić postigao je 12, Mihajilo Andrić 9 poena.

Sasa Pavlovic
Foto: Beta/Branislav Božić/Ev

U redovima Mega Leksa istakli su se Andrija Bojić (22 pts) i Marko Kešelj (19 pts), a ne treba zaboraviti ni sjajnog Miljenovića koji je postigao 18 poena.

Jedina briga za Partizan nakon današnjeg trijumfa mogla bi da bude povreda Milana Mačvana koji je sredinom poslednje četvrtine nezgodno doskočio i iskrenuo zglob ali je na kraju ipak ušao na parket i završio meč.

Crno-beli nakon današnjeg trijumfa imaju skor 6-5 i nalaze se na petoj poziciji na tabeli dok Mega Leks pada na sedmo mesto nakon četvrtog poraza na poslednjih pet utakmica.

U narednom kolu Partizan NIS gostuje Zadru a Mega Leks će u Sremskoj Mitrovici odmeriti snage sa Metalcem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke