Dule se ne boji hapšenja: "Nisam krao pare s Kosova"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 25.03.2016.
21:52
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Bivši strateg Partizana Duško Vujošević oglasio se iz Francuske i poručio da se ne plaši hapšenja kada dođe u Srbiju, poručivši pritom da su tužbe Crvene zvezde još jedna u nizu igara Nebojše Čovića.

lequipe.fr
lequipe.fr

Povezane vesti

Proslavljeni košarkaški stručnjak Duško Vujošević nalazi se daleko od Beograda ali je u petak dospeo u žižu zbog navoda "Kurira" da bi po povratku u Srbiju mogao da bude lišen slobode.

Pomenuti izvor objavio je da se Duško Vujošević nije pojavljivao na ročištima po tužbama koje su protiv njega podigli Crvena zvezda i Crvena zvezda Telekom, zbog čega bi po povratku u Srbiju mogao da bude priveden.

"Zaista sam ostao iznanađen, kada sam shvatio da postoji tužba ta dva kluba, Crvene zvezde iz Ljutice Bogdana i Crvene zvezde iz Železnika, po potpuno istim osnovama, kao ona Nebojše Čovića, koju je on povukao" rekao je Vujošević za "Večernje Novosti".

Tužba koju je Nebojša Čović svojevremeno podigao protiv Duška Vujoševića ticala se izjava koje je tadašnji trener Partizana davao o Zvezdi, a koje su navodno srozavale ugled kluba i smanjivale kreditnu sposobnost.

Na tu tužbu Duško Vujošević je odgovorio kontratužbom koja je povučena kada su advokati Nebojše Čovića ponudili da spor bude rešen mirnim putem.

"Njegovo povlačenje žalbe služilo je samo zato da se povuče moja kontratužba, a praktično su svi njihovi argumenti ostali u tužbama ta dva kluba. Već u samom startu u pitanju su još jedna igra i nekorektnost" objašnjava Vujošević.

Trener Limoža priznaje da se nije odazivao na ročišta zbog prirode posla kojim se bavi, ali je poručio da se ne plaši hapšenja po povratku u srpsku prestonicu.

"O tome, zaista, ne razmišljam. 'Insajder' se nije bavio mojom biografijom. Niti sam krao pare s Kosova ili bilo kakve državne pare, niti sam tukao novinare, niti sam napravio bilo kakav ozbiljan prekršaj" zaključio je Vujošević.

Jasno je da je svojom poslednjom rečenicom Duško Vujošević još jednom "potkačio" predsednika Crvene zvezde Telekom Nebojšu Čovića, pa ostaje da vidimo da li će uslediti odgovor.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak