Duleta OPET smenjuju?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.10.2015.
21:54
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Tek što se slegla prašina oko promene na klupi košarkaša Partizana, Duško Vujošević bi ponovo mogao da bude smenjen!

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ako ima onih koji nisu pratili letošnje aktuelnosti u Partizanu, nova uprava crno-belih na čelu sa Nikolom Pekovićem je pred početak aktuelne sezone odlučila da uskrati poverenje trofejnom stručnjaku i dugogodišnjem treneru Partizana Dušku Vujoševiću, na čije je mesto došao njegov pomoćnik Petar Božić.

Crno-beli su sa Božićem na čelu u prvih pet kola ostvarili dve pobede i tri poraza u ABA ligi, a kada je ta promena na klupi već pala u drugi plan, večeras su usledile najave još jedne smene Duška Vujoševića.

Naime, u pitanju je funkcija predsednika JSD Partizan, koju Vujošević još uvek obavlja, ali ''Novosti'' večeras prenose svoja saznanja kako bi na tom mestu uskoro mogla da usledi ''rokada'' i da će na čelo Jugoslovenskog sportskog društva Partizan doći Milorad Vučelić, aktuelni potpredseddnik FK Partizan.

''Ništa ozbiljno, čuo sam neke priče o tome, ali bez mog učešća'', mirno je prokomentarisao Vučelić ove informacije.

Podsetićemo da je Vujošević bio jedan od brojnih gostiju na nedavnoj proslavi 70 godina Partizana, a koju je organizovao Fudbalski klub, kao da je dan kasnije i sam uručio priznanja najboljim sportistima Partizana na svečanosti u organizaciji JSD Partizan.

Ipak, da li će se i ovoga puta potvrditi izreka ''da gde ima dima, ima i vatre''...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
hcXpfc
Thursday, 15.10.2015
09:20

Zvezdaši, hvala vam što volite naš Partizan! 3 komentara na vest o smeni predsednika našeg sportskog kolektiva, sva tri od komšija. Višegodišnja dominacija je ostavila traga i više nego što sam mogao da zamislim!nBraćo grobari, pamet u glavu. Ako ovo postane stvarnost, celo sportsko društvo pašće pod šapu SNS-a, a to je nešto što bi nam moglo doći glave, i oslabilo naše klubove tako da se godinama ne bismo mogli iščupati! Smrt fašizmu - neka zivi Partizan!

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 14.10.2015
22:12

Milsio sam da ne može iritantniji čovjek postojat' od Duloa, ali ovaj Vučelić je za klasu iznad

avatar
Doktor ijopet
Wednesday, 14.10.2015
22:23

Slazem se sa tobom u potpunosti.

avatar
Thursday, 15.10.2015
10:05

ljudi , evo ga opet ovaj mali doktor :-))) ... sakupljao pare od uzine i sad opef imapare za vreme u igronici i evo , opet je na komentarima haha ... pozdrav iz Tel Aviva gde ce Don Mile biti gost u subotu navijacima Makabija ... hahaha who the ffff are you :-)