Durent video rušenje Olija u Kneževini, Trinkijerijev čas odbrane zaustavio nemoćnu Barsu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 29.04.2022.
22:56
Izvor: Sportske.net

U oba slučaja, odlučiće pet duel.

EPA-EFE/Leonhard Simon
EPA-EFE/Leonhard Simon

Povezane vesti

Fantastičan meč videli smo u Monte Karlu gde je Monako uspeo da izjednači seriju na 2:2 protiv Olimpijakosa kojeg je porazio rezultatom 78:77 u četvrtfinalu Evrolige.

Počasni gost "kneževa" bio je Kevin Durent koji je došao na poziv svog bliskog prijatelja Majka Džejmsa i imao je šta da vidi.

Grci su imali inicijativu tokom većeg dela meča, u trećoj četvrtini čak i 11 poena prednosti, ali usledila je odlična partija dvojice Amerikanaca.

Bejkom i Džejms bili su pokretači velikog preokreta Monaka koji je u finišu stigao do prednosti, mogao je Slukas da odvede svoj tim pravo u polufinale, ali je promašio, pa će se protivnik Anadolu Efesa saznati tek nakon pete utakmice.

Nešto manje drame bilo je u Minhenu gde je Bajern stigao do trijumfa nad Barselonom 59:52 i takođe izjednačio seriju na 2:2.

Utakmica sa neverovatno malo poena obilovala je čvrstom odbranom domaće ekipe, ali i greškama oba tima, a u takvoj atmosferi bolje su se snašli Nemci.

Bajern je u jednom trenutku imao i 19 poena razlike, Španci su uspeli da "istope" zaostatak na sedam poena, no više od toga nisu mogli.

Nemce je do trijumfa predvodio Vajler-Bab sa 12 poena i sedam skokova, Vladimir Lučić postigao je osam poena uz četiri skoka i dve asistencije, dok je Ognjen Jaramaz upisao šest poena, četiri uhvaćene lopte i dve asistencije.

Na drugoj strani, dvocifren je bio Abrines sa 12 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke