Važno je zvati se Nikola - Đurišić već u centru pažnje u SAD

Autor: Filip Rodic
sreda 15.05.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Pun samopouzdanja.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Jedan od nosilaca Mege Nikola Đurišić je na NBA Draft komajnu, gde pokazuje sve svoje kvalitete pred članovima uprava franšiza.

Nadmeće se sa svojim vršnjacima i trudi da ostavi što bolji utisak.

Prema njegovim rečima, dobro se snašao na početku priprema tokom kojih će proći seriju fizičkih provera, intervjua i medicinskih testova.

"Utisci su dobri. Totalno je drugačije od evropske košarke i mnogo se brže igra. Navikavam se polako, danas je bilo sasvim solidno, ali se nadam da ću u narednim danima biti bolji. Najveći utisak za mene je trenutno brzina i skočnost drugih igrača", rekao je Đurišić za "RTS".

Rekao je da je uz podršku menadžera odlučio da se prijavi na ovogodišnji draft.

"Juče smo bili na merenju, a danas i sutra igramo pet na pet. Do kraja nas očekuju još lekarski pregledi i onda sledi draft. Bila je to moja, ali i želja mog menadžera Miška Ražnatovića da se prijavim ove godine", dodao je srpski košarkaš.

Istakao je da veruje u svoj kvalitet i da ekipa koja ga odabere neće zažaliti.

"Odmah su me pitali da li poznajem nekog od trojice Nikola - Jokića, Vučevića i Jovića i da li sam u kontaktu sa njima. Nadam se da ću im se pridružiti i da će me neka od ekipa izabrati. Na meni je da pokažem da kvalitet i verujem da ako me neka od ekipa izabere - neće zažaliti", izjavio je Đurišić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke