Duško Ivanović i zadovoljan i zabrinut

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.04.2023.
22:12
Izvor: Sportske.net

Prva reakcija trenera Crvene zvezde posle pobede u Ljubljani.

EPA-EFE/David Aguilar
EPA-EFE/David Aguilar

Povezane vesti

Crvena zvezda je lakše nego što se očekivalo izašla na kraj sa domaćom ekipom Cedevita Olimpije i na kraju trijumfovala sa 84:70, iakopravo nastupa nisu imali Luka Vildoza i Fakuzndo Kampaco.

U njihovom odsustvu briljirao je Nikola Ivanović sa 29 poena i indeksom 37, ali posle meča trener Crvene zvezde Duško Ivanović je otkrio da osim zadovoljstva ima i razloga za određenu zabrinutost.

''Utakmica nije imala rezultatski značaj, ali je bila značajna i za nas i za Cedevita Olimpiju jer za nedelju dana počinje plej-of i tu nema mesta za kikseve. Izuzetno sam zadovoljan sa određenim periodima naše igre, ali i sa druge strane zabrinut zbog nekih drugih stvari. Nismo imali fokus u odbrani i agresivnost u napadu, ali dobro, imamo još nekoliko dan da spremimo dobro za početak plej-ofa'', izjavio je Ivanović.

On se pohvalno izrazio i o kvalitetu AdmiralBet ABA lige i napravio poređenje sa španskom Endesa ligom gde je dugo radio.

''Španska liga je jedna od najjačih, odmah posle Evrolige sigurno. Mislim da je teško igrati (AdmiralBet) ABA ligu, jer su ekipe pune talentovanih igrača i sve ekipe imaju karakter. Nije lako igrati, ja sam prijatno iznenađen kvalitetom'', istakao je Ivanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke