Duško Ivanović: ''Imali smo i sreće, na Ilića može da se računa''

Autor: Darko Mitrović
petak 06.01.2023.
23:44
Izvor: Sportske.net

Može Zvezda i bez Argentinaca.

EPA-EFE/David Aguilar
EPA-EFE/David Aguilar

Povezane vesti

Iako veoma oslabljena neigranjem argentinskog tandema Vildoza-Kampaco, kao i odranije povređenig Nikole Ivanovića, Crvena zvezda je i večeras u Valensiji pokazala da je pre svega sjajan tim koji uspeva na pravi način da nadomesti odsustvo bilo kog igrača.

Posle meča, trener Duško Ivanović je na pres konferenciji konstatovao da je njegov tim imao i sreće, u poređenju sa utakmicom protiv Barselone u prošlom kolu u Beogradu.

''Utakmica je bila teška. Pre utakmice smo znali da igramo protiv tima koji je ofanzivno talentovan, odličan u tranziciji. Igrali smo celu utakmicu dobru odbranu. Imali smo problem poslednjih pet minuta u napadu, nismo imali ideju kako da kreiramo. Na kraju, poslednji šut... Imali smo sreće, poredeći sa poslednjom utakmicom protiv Barselone'', izjavio je Ivanović.

Ponovo je briljirao Filip Petrušev, ali navijalči su na to već navikli. Novitet je ovoga puta prvi evroligaški nastup Dalibora Ilića. I to uspešan nastup.

''On je i u (AdmiralBet) ABA ligi i sada pokazao da može na njega da se računa. Odigrao je sasvim solidno. Svaka utakmica je različita, zavisi od protivnika. Niko nema ništa garantovano. Najbitnije da su svi igrači spremni da kad uđu, da daju i pomognu ekipi.

Neću da pričam pojedinačno. Srećno Badnje veče. Da svi budu srećni i zdravi'', poručio je Ivanović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke