Duško Ivanović o Kampacu: ''Vidi, pogodili ste! Dovedoste ga vi...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.12.2022.
22:28
Izvor: Sportske.net

A Vildoza će, valjda, da časti.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda se brzo oporavila od poraza u četvrtak od Armanija u Evroligi, pa je večeras u 11. kolu AdmiralBet ABA lige deklasirala Megu rezultatom 92:58.

Posle meča, trener Crvene zvezde Duško Ivanović je bio vrlo zadovoljan.

''Moji utisci su pozitivni. Mislim da smo odigrali dosta ozbiljno ovu utakmicu protiv talentovane ekipe, koja trči dobro. Odbranom koju smo pojačavali iz minuta u minut smo postigli ono što smo hteli'', rekao je Ivanović.

Ipak, glavna košarkaška tema ovih dana je treansfer Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu, ali još uvek nije ozvaničen, iako je argentinski plej stigao u Beograd.

''Pričali smo. Vidi, pogodili ste. Dovedoste ga vi, baš sam zadovoljan'', uzvratio je nasmejani Ivanović na podsećanje novinara na njegov nedavni odgovor kada je rekao da mu se ''Kampaco nije javio''.

''Videćemo ovih dana, biće tu, nadamo se, brzo'', dodao je on.

Neposredno pred početak večerašnjeg meča sa Megom, fudbalska reprezentacija argentine je postala prvak sveta, pa je jedno od pitanja za Ivanovića bilo i kako je Zvezdin Argentinac Luka Vildoza reagovao na ovaj veliki trijumf njegovih zemljaka.

''On je kao svi Argentinci toliko temperamentan, toliko voli fudbal, toliko živi za to, da je bio zadovoljan, ali mislim da je pokušao da pruži maksimum na terenu. Večeras će fino da spava, verovatno će častiti ove momke, ja se nadam, Argentinci nisu škrti'', zaključio je Ivanović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke