Duško Ivanović: "Osećam se izvanredno, ali nemojte da radmo protiv sebe"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 28.11.2022.
23:21
Izvor: Sportske.net

Sumiranje utisaka nakon derbija u AdmiralBet ABA ligi.

Sandić Foto
Sandić Foto

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović pohvalio je karakter svoje ekipe u trijumfu nad Partizanom.

Još jedna utakmica, još jedna pobeda crveno-belih. Ovog puta pao je najveći rival - Partizan sa 16 poena razlike.

"Igrali smo protiv ekipe koja ima izvanredan napadački talenat. I kada smo ih pustili, odmah su pogađali i napravili razliku. Imamo karakter, pronašli smo ga i uspeli smo da se vratimo i pobedimo. Žao mi je što se desilo ovo sa navijačima. Nemojmo da radimo protiv sebe. Nekad pobediš nekad izgubiš. Posle toga, ambijent je bio izvanredan", započeo je Ivanović svoje izlaganje.

Ivanović je i dalje zadržao perfektan učinak na klupi Crvene zvezde uprkos teškim utakmicama u Evroligi, te ovoj u AdmiralBet ABA ligi. Kakva je atmosfera povodom toga u timu?

"Možete sami da vidite, da ja ništa ne pričam. Uvek je lakše da se dobije, onda je sve bolje. Ali ti momci bi bili isti i da smo poraženi. Bilo je mečeva koje smo mogli da izgubimo. Kada vide da imamo rezultat, mnogo je lakše da se radi".

A šta bi rekao o navijačima?

"Kao trener sam najsrećniji. Od prvog dana se osećam izvanredno. Publika me je izvanredno primila. Osećam da imam veliko poverenje tih ljudi". 

Još jednom je dodao da je Partizan sjajno napadački organizovana ekipa protiv koje je teško igrati.

"Protiv jedne napadačke ekipe kao što je Partizan mi ne možemo da igramo koš tamo, koš ovamo i to se sada pokazalo", završio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke