Duško Ivanović: ''Pobedićemo Partizan i oni to znaju!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.03.2023.
23:10
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva reakcija Zvezdinog trenera.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle večerašnjeg derbija koji je Partizan u ''Štark areni'' rešio u svoju korist sa 92:81, prvi je pred novinare izašao trener Crvene zvezde Duško Ivanović.

''Mislim da smo u većem delu meča igrali vrlo dobro, u drugom smo imali problema sa izgubljenim loptama, neke greške u odbrani i probleme u napadu'', počeo je crnogorski stručnjak.

Usledilo je prvo pitanje novinara da je ova utakmica po razvoju događaja bila slična Zvezdinom porazu od Panatinaikosa.

''Nema nikakve veze. Ja se izvinjavam, ali ovo nema nikakve veze sa Panatinaikosom.

Hahaha... Za mene je najvažnije, i to sam rekao pre utakmice, filing koji ćemo moji i igrači i ja da imamo posle meča. Bez obzira da li izgubili ili dobili. Mi smo sigurni da ćemo ih dobiti. A što je najbitnije za nas, Partizan isto zna da ćemo ih dobiti'', rekao je Ivanović.

''Da, to'', kasnije je potvrdio ovu svoju izjavu.

Kampaco je početkom poslednje četvrtine izašao zbog pet prekršaja, posle čega Zvezda nije imala raspoloženog igrača koji bi mogao da zavrpšnicu učini neizvesnijom.

''Imali smo probleme sa ličnim greškama naših igrača, ali nije to bilo najvažnije. U napadu smo u drugom poluvremenu morali da igramo bolje. Promašili smo neke otvorene šuteve, što kod Partizana nije bio slučaj''.

Nedović i Dobrić su imali malu minutažu.

''Nisu mogli da igraju, u drugom poluvremenu su obojica imali probleme. Zato nisu igrali. Vratiće se Luka. Svaki igrač ima tokom sezone uspone i padove, vratiće se on kad bude trebalo'', optimista je Ivanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke