Dve brade, čija je lepša?

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Autor: Miloš Marković
nedelja 11.01.2015.
11:17
Izvor: Sportske.net

Crnogorac i Srbin privlače dosta pažnje u NBA ligi, njihovo prijateljstvo je tajni adut Minesote.

Povezane vesti

Miroslav Raduljica namerava maksimalno da iskoristi svoj boravak u Minesoti i povratak u NBA ligu upotrebi kako bi dokazao kvalitet koji, nesumnjivo, poseduje.

Odigrao je dva meča, ukupno 15 minuta i osam poena, po četiri na svakom.

Uzevši u obzir da je rovit od povrede, trebalo bi da se minutaža povećava, da bude  uskladu sa poverenjem koje je dobio od Saundersa, obzirom da se Minesota već neko vreme dovodi u vezu sa srpskim košarkašem.

Samim tim, da Raduljica dobije priliku, za šta postoji velika verovatnoća, da potpiše ugovor do kraja sezone.

"Miroslav ima prilično brze noge za momka te visine. Danas je zaista teško naći kvalitetne visoke igrače. Verujem da će se zadržati u timu i duže od deset dana.", rekao je Saunders, koji prijateljstvo Raduljice i Pekovića ističe kao veliki plus.

"Njihovo prijateljstvo će biti od pomoći obojici, ali i našem timu. Nikola može da objasni Miroslavu kako pokušavamo da uradimo neke stvari. Nema dileme da će saznanje da imate pored sebe nekoga koga dobro znate, s kojim možete da odete na večeru, zadržati pozitivan stav. Sa Raduljicom dobijamo sigurnost pod košem, a kad se Peković vrati, moći ćemo da igramo i sa višom postavom.", dodao je on.

Srpski reprezentativac u šaljivom duhu komentariše prisustvo velikog prijatelja u timu Minesote.

"Ne znam kako ljudi mogu da me mešaju sa Pekovićem, kada sam ja lepši. Možda ću morati i da obrijem bradu kako nas ne bi mešali.", našalio se Raduljica, koji je 'ubacio' komentar i za tetovaže, rekavši da ih Peković ima više, ali da su njegove 'lepše'.

Šalu na stranu, komntarišući prve utiske u novom klubu, Raduljica ne krije zadovoljstvo.

"Svi momci su sjajni."

"Kada dođete u novi tim usred sezone ponekad nije lako uhvatiti ritam, jer igrači već imaju rutinu i ujednačem sistem. Ali, ovi momci su sjajni, predusretljivi, raspoloženi da mi pomognu u svemu, zaista su divni."
, rekao je Raduljica.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.