Dvojica Obradovića u trci za jedno "bombastično" pojačanje?!

Autor: Mladen Heleta
petak 21.06.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Gde će Vil Klajburn.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

KK Partizan je posle užasne prošle sezone krenuo u totalnu rekonstrukciju rostera.

Juče su crno-beli dres zadužili Frank Entilikina i Ife Lundberg, koji bi trebalo da budu prirodne zamene za Kevina Pantera i Džejmsa Nanelija.

Pošto će klub najverovatnije napustiti i Zek Ledej, koji ima ponudu Armanija, Partizan će izaći na tržište i potražiti i njegovu zamenu, a španski mediji prenose da bi ta zamena mogla da bude "bombastična".

Crno-beli su navodno ozbiljno "zagrizli" za Vila Klajburna, koji se juče razišao sa Efesom i slobodan je igrač.

Španski novinar Đerar Sole piše da Klajburn na stolu ima dve ozbiljne ponude.

Saša Obradović i Željko Obradović treneri Monaka i Partizana su prema njegovim saznanjima zainteresovani za Klajburna i moglo bi lako da se desi da on sledeće sezone zaigra za jedan od ova dva kluba.

Klajburn (34) se u Evropi probio noseći dres turske Darušafake, odakle je 2017. godine prešao u CSKA i tamo se etablirao kao jedan od vodećih igrača Evrolige. Sa Moskovljanima je osvojio Evroligu 2019. godine.

Efes ga je doveo 2022. sa ciljem da on bude karika koja će tom timu pomoći da veže treću titulu šampiona Evrope, ali njegova epizoda u Istanbulu nije bila dobra. Osvojio je tursku ligu 2023. godine, dok u Evroligi Efes u poslednje dve sezone nije igrao plej-of.

Sve sastave i sve transfere Evrolige možete ispratiti OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke