Džanan Musa o Vujoševiću: "Dule me u šest ujutru terao da idem po žilet, lice mi je bilo potpuno krvavo"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 08.08.2022.
09:50
Izvor: Sportske.net

Interesantna priča.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine i novi član madridskog Reala Džanan Musa govorio je u intervjuu za "SportSport" o zanimljivim detaljima svoje karijere.

Između ostalog, dotakao se i rada čuvenog srpskog trenera Duška Vujoševića koji je iznedrio brojne talente, prevashodno radeći u Partizanu. 

Predvodio je mlade jugoslovenske reprezentacije, Srbiju i Crnu Goru, pa samo Crnu Goru, no posle desetogodišnje pauze od nacionalnih timova, Vujošević je 2017. godine preuzeo selekciju Bosne i Hercegovine, a poneki detalji ostali su kao (bukvalno) žiletom urezani u sećanje Džanana Muse.

"Pre svega, Duško Vujošević je neverovatan. O njegovoj karijeri mogu se pisati stranice i stranice. Svi znaju koliko je važan trener. Jednog dana, dok sam bio u kampu reprezentacije, naš fizioterapeut Amer mi je pokucao na vrata u 12 sati. Duletu je mnogo stalo da igrači spavaju na vreme, pa sam se u tom trenutku pravio da sam se tek probudio. Amer mi je rekao da me je trener pozvao u sobu. Kada sam tamo otišao, pitao me je da li sam razmišljao da obrijem bradu. Nakon što sam potvrdio odgovorio, rekao je: 'Vidimo se golobradi sutra u sedam ujutru'. 

Prošao sam redom kroz sobe svih saigrača, ali niko nije imao žilet i nije bilo moguće pronaći otvorenu prodavnicu u Bosni u tom momentu. Sve prodavnice i pijace se otvaraju od šest sati. Zato sam se tada probudio i potrčao da potražim žilet. Kada sam došao na doručak u sedam ujutru, lice mi je bilo prekriveno krvlju", otkrio je Musa.

Prema AdmiralBet-u, Musin Real je među prvim favoritima za osvajanje prstena u Evroligi!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke