Džikić ne može da bude nezadovoljan, istakao šta ga posebno raduje

Autor: Sportske Net
subota 16.10.2021.
21:36
Izvor: Sportske.net

Podgoričani nastavili u pobedničkom ritmu.

Buducnost VOLI
Buducnost VOLI

Povezane vesti

Košarkaši Budućnosti su posle loše prve četvrtine, preokrenuli i slavili protiv Igokee u utakmici četvrte runde AdmiralBet ABA lige.

Trener crnogorskog tima Aleksandar Džikić istakao je da je posebno zadovoljan učinkom igrača koji su ulazili sa klupe.

"Igokea je zaista neprijatan i kvalitetan protivnik, koji je odigrao dva odlična meča protiv Crvene zvezde i Galatasaraja. Zadovoljan sam prikazanim, a posebno inicijativom igrača sa klupe. Važno je da nastavimo da pobeđujemo, od pojedinih igrača očekujem da pokažu više hrabrost i odlučnosti. Okrećemo se startu Evrokupa, a pobeda nad kvalitetnom Igokeom, je definitvno dobra uvertira“, naglasio je Aleksandar Džikić pa nastavio:

„Početak druge deonice je bio ključan po epilog meča. Momci sa klupe su uneli veliku energiju, uspeli su da naprave preokret, podigli su stepen samopouzdanja. Jako je bitno da momci veruju jedni u druge, da se međusobno podržavaju. Da li možemo da igramo bolje? Možemo. Idemo dalje. Prva naredna utakmica je najvažnija, a samim tim, najvažniji nam je duel sa Ulmom. Biće to jako teško gostovanje, ali u Evrokupu ne postoje lake utakmice ni laki rivali. U ovom momentu mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe“.

Trener Igokee Dragan Bajić čestitao je protivniku, sitakavši da se kod njegovog tima osetio umor usled gustog rasporeda.

"Zaslužena pobeda Budućnosti. Osetilo se kod mojih igrača umor, jer je meč protiv izuzetno kvalitetenog rivala iz Podgorice bio četvrti u poslednjih desetak dana. Odigrali smo dobro tokom prvog poluvremena, ali nismo imali snage ni energije do odigramo na željenom niovu do kraja meča. Zaista ne zameram mojim momcima ništa. Budućnost je bila bolja i svežija. Okrećemo se duelu protiv Splita“, naglasio je trener Igokee, Dragan Bajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke