Džikić nema vremena za ''filozofiranje'', zašto je Birča nezadovoljan?

Autor: Beta Beta
subota 29.04.2017.
22:16
Izvor: Beta

U Partizanu su zadovoljni pobedom nad Dinamikom, ali neke slabosti su ponovo došle do izražaja. Stefan Birčević smatra da crno-beli nikako ne mogu da budu zadovoljni ovom utakmicom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je nakon večerašnjeg trijumfa crno-belih nad Dinamikom u Super ligi da njegova ekipa ima mesta za napradak.

"Želim da čestitam ekipi Dinamika na fer i sporskoj borbi, odigrali su bez kalilisanja celu utakmicu. Mi smo neke stvari uradili dobro, neke loše, idemo dalje, igra se na tri-četiri dana, nema vremena za filozoforanje. Svih 11 igrača je igralo, a (Đorđe) Majstorović je bolestan tako da nije bilo potrebe da ulazi''.

Partizan je večeras u trećem kolu Super lige Srbije pobedio Dinamik sa 76:66, a prvi plejmejker crno-belih Vilijam Hečer nije igrao zbog povrede.

"Mislim da bi trebalo u ponedeljak da pokuša da se kreće, da vidimo kako će da radi promene pravca, možda će biti spreman za Spartak, ako ne za Spartak onda sigurno za Borac... Izgledalo je dosta bezazleno, ispostavilo se da nije. Nije stvar od jednog dva dana, ima potrebe da se pauzira", rekao je Džikić.

Košarkaš Partizana Stefan Birčević rekao je da ekipa i pored pobede ne može da bude zadovoljna igrom.

"Nikako ne možemo biti zadovoljni ovom utakmicom, odnosno završnicom, jer je trebalo da završimo sa 20 razlike, završili smo sa deset. Moramo to da popravimo i da ubedljivije dolazimo do pobeda, pogotovo na našem terenu. Trudićemo se da igramo bolje, da ne ponovimo partiju kao protiv Vršca i da bude bolje nego danas", rekao je Birčević.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke