Džikić srećan i zabrinut posle ubedljive pobede nad Cedevitom Olimpijom

Autor: Sportske Net
sreda 17.11.2021.
22:00
Izvor: Sportske.net

Budućnost bez greške večeras.

Buducnost VOLI
Buducnost VOLI

Povezane vesti

Košarkaši Budućnosti ubedljivo su savladali Cedevitu Olimpiju iako imaju kadrovskih problema. Trener podgoričke ekipe Aleksandar Džikić bio je zadovoljan posle meča, ali i sa razlozima za brigu.

"Prikazali smo dobru partiju u prvom poluvremenu. Zadovoljan sam prikazanim, ali i zabrinut, jer ne znam da li ćemo sa skraćenom rotacijom uspeti da održimo ovako visok nivo igre do kraja utakmice“, rekao je na poluvremenu, trener Budućnosti Aleksandar Džikić.

Nije očekivao da će biti više od 30 razlike na kraju.

"Iskreno, iznenađen sam konačnim epilogom meča. Čestitam momcima na prikazanoj partiji, a hvala navijačima na neverovatnoj podršci. U ovom trenutku sam zadovoljan, ali imam dozu zabrinutosti šta će se dešavati u periodu koji sledi, jer imamo mnogo problema sa povredama, virusom, potrošnjom igrača. Okrećemo se duelu sa Partizanom. U ovom momentu mogu jedino da obećam da ćemo se boriti, drugu opciju nemamo“.

Kazao je i kada očekuje povratak odsutnih igrača. 

"Rida posle repezentativnih obaveza. Atića u istom terminu, za Drobnjaka ne mogu da procenim u ovom momentu, a videćemo i kako se odvija situacija sa Danilom Nikolićem. Kuridža je protiv Cedevita Olimpije igra pod bolovima. Pratimo tržište, nismo zatvoreni kada je reč o angažovanju novih igrača, ali nećemo ni srljati“.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke