Džikić uz dosta emocija govorio o Danilu Nikoliću: ''Bio sam tu...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.10.2021.
10:48
Izvor: Sportske.net, Vijesti

Dve dobre vesti stigle su sinoć iz Podgorice.

AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanovic
AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanovic

Povezane vesti

Budućnost je u drugom kolu Evrokupa pred svojim navijačima savladala Valensiju sa 71:70 u dramatičnoj završnici, ali nije samo taj trijumf obradovao navijače podgoričkog kluba.

U dvorani se sinoć pojavio i Danilo Nikolić, prvi put od 8. septembra kada je iznenada kolabirao na treningu, posle čega je operisan u Istanbulu.

Košarkaš Budućnosti se uspešno oporavlja, ali za sada nije izvesno kada će moći da se vrati treninzima i ponovo zaigra za svoj tim. 

To je bila i jedna od tema na konferenciji za medije posle meča, na kojoj se trener Aleksandar Džikić prisetio nemilog događaja i naglasio da neće insistirati na što ranijem povratku odličnog košarkaša, uz poruku da ne zna kada će se to dogoditi.

''Ne znam. To je kao da me pitate kada će kovid da se završi. Nemam pojma. Deo oporavka je išao brže nego što planirano, ali ne pada mi na pamet da ga požurujem. Bio sam tu kada se to dešavalo. Svi smo bili tu, videli smo koliko je bilo blizu drugih krajeva priče. Ovo je super ispalo”, rekao je Džikić i kucnuo o sto, a prenose ''Vijesti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke