Džikić zadovoljan: ''Mega nas nije iznenadila taktikom''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.05.2016.
00:04
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Zadovoljstvo u ekipi Partizana posle novog trijumfa u Grupi B domaćeg šampionata.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle čačanskog Borca, večeras je Partizan savladao i Mega Leks (85-81), i to kao gost u Sremskoj Mitrovici, pa trener crno-belih Aleksandar Džikić ima razloga za zadovoljstvo.

''Naterali su nas da odigramo jednu solidnu partiju. Igrali su onako kako smo očekivali, bez nekih taktičih iznenađenja. Nisam najzadovoljniji nekim delovima igre, ali to je nešto što ćemo da interno rešavamo.

Očigledno nam je bilo stalo da pobedimo, tako da je to generalno važno. Da smo se potrošili ovoliko a da nije bilo povoljnog rezultata bila bi drugačija situacija. Generalno, zadovoljan sam kako su neki od igrača odigrali, neki drugi nisu ali igramo u solidnom ritmu. To je važno'', istakao je Džikić posle meča.

Zadovoljan je i Čedomir Vitkovac, jedan od najboljih u Partizanu večeras.

“Mislim da je ovo samo prvo poluvreme. I da je Mega dobila četiri razlike, postoji drugo poluvreme, biće ta druga utakmica kod nas u Pioniru. Mislim da će Mega spremnije dočekati taj meč a sigurno da i mi možemo odigrati bolje od ovoga'', istakao je Vitkovac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 12.05.2016
08:35

Samo bez opustanja, sudije su sve uradile da tu razliku svedu na minimum. Dokle bre vise ovako da (mal)tretiraju Partizan, kako ih samo nije sramota?!