Džikić zadovoljan: "Pobeda pune glave u gradu košarke"

Autor: Beta Beta
subota 19.11.2016.
22:14
Izvor: Beta

Trener Partizana bio je zadovoljan nakon utakmice u Zadru.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je večeras da je njegova ekipa uspela da uspori Zadar i da je to razlog pobede.

"Imali smo mali pritisak pred ovu utakmicu. Ostavio je na nas trag težak raspored, imali smo vezane mečeve protiv Budućnosti, Zvezde, Cedevite, pa smo napravili kiks protiv Šarloa i došli smo ovde pune glave. Generalno smo zadovoljni što smo uspeli da, pre svega, usporimo Zadar", rekao je Džikić novinarima u Zadru.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u gostima Zadar sa 76:69 u 10. kolu Jadranske lige i tako prekinuli seriju od tri uzastopna poraza.

"Zadar vrlo tečno igra i ako to ne zaustaviš možeš da imaš problema. Gledali smo utakmice i koje su dobijali i koje su gubili i meni se svidelo kako igraju. Morali smo da se pozabavimo nekim stvarima, što je na kraju i dalo rezultata. Imali smo neke greške u preuzimanjima, ali generalno zadovoljan sam pobedom", rekao je Džikić.

Trener Partizana je naveo da uvek voli da dođe u Zadar.

"Lično mnogo volim da dođem u Zadar, i u najavi sam rekao da je to grad košarke. Volim čak i da u toku meča komuniciram s ljudima koji sede u produžetku klupe... Nešto radije kad pobedimo nego kad izgubimo, naravno", rekao je Džikić.

Košarkaš Partizana Vanja Marinković naveo je da je pobeda u Zadru vrlo važna za njegovu ekipu.

"Vrlo važna pobeda za nas posle vezanih poraza od Cedevite i Šarloa... Mislim da je drugi ili treći meč da imamo dobar šut za tri poena, možda je to presudilo, i skok naravno", rekao je Marinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 45
Sunday, 20.11.2016
13:13

Kad neko u niku ima Xavi, misli se na Ćavija, bivšeg fudbalera Barselone koji je lobista za otimanje Kosova i Metohije od Srbije i podržava crvenu zvezdu mts čiji je gazda koordinator sa KiM, a govori o Partizanu jasno je da nema dobre namere prema srpskom klubu.

avatar
Treš retardizam
Tuesday, 22.11.2016
11:17

Prema Srpskom ima,prema vasem nema..

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 20.11.2016
10:37

Ko je otvorio septicku jamu? Sta god da otvorim, uljezi na nasim vestima:-D

avatar
Nemanja K Xavi
Sunday, 20.11.2016
00:32

Odlicna gra partizana, a posebno se istakao Marinkovic, veciti talenat srpske kosarke sa 11 poena (rekord karijere) i Robinson, koji od kad je doso u Partizan pruzio je partiju karijere , valorizacija -1, kazem partiju jer je u prethodnim mecevima bila -5, -6, -8 ...

avatar
Milos 1996
Sunday, 20.11.2016
01:29

A sad busenje od AEK-a

avatar
babaroga
Sunday, 20.11.2016
09:08

Nemoj tako. Dzikic treba biti zadovoljan. Dobiti tim sa tolkim budzetom, i jos sudije naklonjene, kuci... A normalno da je Robinson najbolji, pa Dzile insistirao na tom igracu. Ako ti ne znas zasto on zna.