Džon Holand se posle Južnog Sudana setio i Partizana!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.08.2023.
12:51
Izvor: Sportske.net

Sjajan početak dana u Manili, pogotovo za Portorikance.

©/Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023
©/Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

Povezane vesti

Veoma zanimljivu i uzbudljivu utakmicu odigrale su selekcije Portorika i Južnog Sudana danas u prvom kolu Grupe B na Svetskom prvenstvu u Manili.

Južni Sudan je vodio u najvećem delu meča, ali je u finišu Portoriko napravio preokret. Zatim su i Portorikanci propustili idealnu priliku da sve završe u regularnih 40 minuta, pa se pitanje pobednika rešavalo u produžetku. 

Na kraju, 101:96 za Portorikance, a doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Džon Holand je odmah posle meča razgovarao sa srpskim novinarima. On nije mnogo igrao u današnjem meču, svega pet minuta, postigao je dva poena, po jedan skok i asistenciju.

''Luda utakmica, ali imali smo sreće da pobedimo. Ovo je Svetsko prvenstvo, sve je moguće da se dogodi. Nije bila naša najbolja utakmica. Bilo je teško, bilo je grešaka i svega...

Rolerkoster emocija, sjajan osećaj je posle pobede na kraju. Ne znam da li je luđe od derbija sa Partizanom kad smo ih pobedili, to je bilo ludo, ali je i ovo sjajno iskustvo, njima je to bio prvi put na Svetskom prvenstvu'', rekao je on. 

Za dva dana će se sastati sa reprezentacijom Srbije, gde su i njegovi doskorašnji saigrači Filip Petrušev, Ognjen Dobrić. Sreli su se i tokom pripremnog meča u Beogradu, kada je Srbija lako izašla na kraj sa Portorikancima.

''Pričao sam sa njima. Moraćemo mnogo bolje nego na pripremama protiv njih. Nadam se da ćemo biti mnogo bolji.

Drugačije je nego u Beogradu, drugačiji osećaj, bila je to pripremna utakmica. Pravili smo mnogo grešaka tada, mislim da smo sada spremniji'', dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke