Egzum: "Niko kao Željko!"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.02.2024.
18:35
Izvor: Sportske.net

Lepe reči bivšeg organizatora igre crno-belih.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Jedan od onih koji najviše nedostaju Partizanu ove sezone definitivno je Dante Egzum, košarkaš koji je u redove crno-belih stigao iz Barselone i nakon što je odigrao fantastičan finiš sezone, usledio je poziv iz NBA lige gde sada sa velikim uspehom nastupa za Dalas Maverikse. 

Egzum je u podkastu u SAD govorio o svom vremenu provedenom u Evropi i nikada neće zaboraviti situaciju sa Partizanom i posebno trenera Željka Obradovića. 

"Baš mi se svidelo vreme provedeno u Barseloni. Onda sam odlučio da rizikujem i otišao sam u Partizan u Srbiju, klub koji je poznat i vodi ga trener koji je neverovatan. Kao ni jedan drugi, iskreno. Svaki korak mi se tamo svideo, podsticalo me to što je on jedan od najpoznatijih trenera tamo, poznatiji je od igrača. Hodamo aerodromom, a ljudi hoće da se fotograšifu sa njim, a ne sa nama", istakao je Egzum. 

Egzum je ove sezone odigrao 32 meča za Dalas, beleži u proseku 9.2 poena po meču, ima i 2.8 asistencija. 

"Mislim da samo učenje od njega i boravak u tom okruženju gde 20.000 navijača peva i skandira i gde žele da igramo samo tvrdo i to je najvažnija stvar, pobeda ili poraz, bitno je samo da ostaavimo srce za dres koji nosimo, ja volim to", rekao je Egzum.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke