Egzum otvorio dušu, emotivna poruka "grobarima" posle odlaska

Autor: Filip Rodic
petak 04.08.2023.
09:30
Izvor: Sportske.net

Uključili se Panter i Anđušić.

PEDJA MILOSAVLJEVIC/STARSPORT
PEDJA MILOSAVLJEVIC/STARSPORT

Povezane vesti

Australijski plejmejker Dante Egzum se na svom Instagramu prvi put oglasio od odlaska iz Partizana u kom je za godinu dana pokazao svoje pune mogućnosti i vratio se na uzlazni karijerni put.

Egzum je istakao u objavi da iskustva u crno-belom dresu neće nikad zaboraviti.

"Čak ne znam ni odakle da počnem, toliko uspomena i emocija. Partizanu i neverovatnim navijačima. Hvala što ste me prihvatili, podržavali i verovali u mene tokom čitave sezone. Usponi i padovi, pobede i porazi - osećam se zahvalno što je sve bilo deo mog putovanja. Počastvovan sam što sam imao ulogu u vraćanju titule ovom sjajnom gradu i klubu. Energija i ljubav koji postoje tu ne postoje nigde i zauvek ću slaviti ovu sezonu", napisao je Dante na Instagramu.

Među prvima koji su komentarisali su i kapiten Kevin Panter koji mu šalje ljubav i Danilo Anđušić koji ga je oslovio na srpskom sa "brate".

Egzum se posle sporadičnih partija u NBA, uglavnom zbog teških povreda, došao u Evropu i zaigrao za Barselonu. U Kataloniji se nije dobro prikazao i sledi doalzak u Partizan u kom je procvetao. Odlučio je da se vrati u NBA, potpisavši za Dalas Maverikse.

Sa Partizanom je na terenu i van njega doživeo mnogo prelepih i teških stvari, od titule u ABA ligi, proboja do top osam Evrolige, vesti da će dobiti dete, ali s druge strane je bio žrtva rvačkog zahvata Geršona Jabuselea ni kriv ni dužan, a na kraju sezone mu je i otac preminuo posle teške bolesti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke